market@yxchairs.com +86-572-5010980
Waar is de kloof tussen de duizend Yuan e-sportstoel en honderden?

Waar is de kloof tussen de duizend Yuan e-sportstoel en honderden?

Oct 07, 2019

Collega's kijken graag naar de live uitzending. Ik kocht onlangs een e-sportstoel met de wind. Nadat ik het had gekocht, voelde ik dat het geld waardeloos was. Ik rende om met me te klagen, kocht het en zei een hamer! De online e-sports stoelen zijn bijna hetzelfde, alleen een beetje anders in de details van het ontwerp, een paar honderd goedkoper om te slapen kunnen slapen, niet alleen de e-sports goedkeuring van dure punten, stoel kleur is ook erg cool, kopen terug naar Ik denk dat dit een geloof is voor de computer.


21

Deze persoon is echter geen slijm. De hoogte van de stoel is niet hetzelfde als die van Shaw. De stoel met eenvoudige en vaste voorwaarden is niet noodzakelijkerwijs geschikt voor u. De zogenaamde ergonomie is eigenlijk een mensgericht ontwerp. Tegenwoordig zeggen de meeste producten met een lichte stijl dat ze ergonomisch zijn ontworpen, en een korte beschrijving vertelt je dat het meer in lijn is met de leefgewoonten.


6eda2fa04c10b22945bc73c3208265c

In feite zitten een paar duizend stoelen rechtop en zijn vergelijkbaar met een paar honderd. Natuurlijk kunnen die goede stoelen de sedentaire vermoeidheid verlichten. De wervelkolom van de persoon heeft een natuurlijke kromming, dus de rugleuning van de stoel moet op het juiste moment voor voldoende ondersteuning zorgen, maar kan niet volledig passen, overmatige spierontspanning voorkomen, wat leidt tot vervorming van de wervelkolom. Goede stoelen moeten vervormbaar zijn, snel terugkeren naar hun oorspronkelijke staat en tegemoetkomen aan alle soorten mensen met minimale aanpassing.


22