market@yxchairs.com +86-572-5010980
Wat moet u schelen bij het kiezen van een ergonomische E-sportstoel voor teams?

Wat moet u schelen bij het kiezen van een ergonomische E-sportstoel voor teams?

Apr 07, 2019

Tegenwoordig is de populariteit van computers, maar de meeste mensen selecteren de computer slechts zorgvuldig en de bureaustoel wordt met een nonchalante houding behandeld. Dit is niet het geval, omdat de computerstoel van slechte kwaliteit niet alleen schadelijk is voor de gezondheid, maar ook gemakkelijk te beschadigen is, en uiteindelijk is het niet economisch om te zeggen dat het niet economisch is. Kies daarom voor een praktische. Kijk naar de computerstoel, waar moet je op letten bij het kiezen?

Spider-man Mesh Bureaustoel

1. Observeer het kussen. De algemene gaming-stoel voor internetcafés is een sponskussen. De kosten van een goed kussen zijn hoog, dus sommige handelaren maken zich druk over de kosten van het verminderen van de kosten van de spons of de sterkte van het materiaal. Een goed kussen is over het algemeen dikker en heeft een gebogen curve die op de kont van de persoon past. Bovendien hebben goede kussens een betere elasticiteit. Als het zitkussen dun is, is het ongemakkelijk om rechtop te zitten. Als het zitkussen dik maar niet elastisch is, heeft de handelaar mogelijk slechte materialen gebruikt.


2, concurrerende esports stoel stoel zitten gevoel. Als het ontwerp redelijk is, heeft de stoel over het algemeen een comfortabele zithouding en heeft het zitkussengedeelte een goede acceptatie en inclusiviteit en voelt het niet oncomfortabel aan.


3, internetcafés gaming stoel merk rugleuning moet betrouwbaar zijn. Sommige stoelen hebben losse rugleuningen en maken geluid wanneer ze achterover leunen. Dergelijke stoelen kunnen gemakkelijk worden beschadigd.


4, de beroemde concurrerende e-sport stoel proberen om links en rechts te schudden, als de algemene structuur van de stoel onstabiel is, is het gemakkelijk te beschadigen.

image