market@yxchairs.com +86-572-5010980
Wat is het principe om de bureaustoel op te tillen

Wat is het principe om de bureaustoel op te tillen

Sep 26, 2019

Het principe van het heffen van de bureaustoel is : deze kan omhoog en omlaag worden gebracht omdat het hefapparaat een bar met gasdruk heeft. De gasdrukstaaf is een werkmedium met gas en vloeistof, die de hoek kan ondersteunen, bufferen, remmen, aanpassen en aanpassen.


Het basisprincipe van het functionele elastische element is dat het gevuld is met stikstofgas onder hoge druk. Aangezien het doorgaande gat in de zuiger is aangebracht, is de gasdruk aan beide uiteinden van de zuiger gelijk en zijn de dwarsdoorsnedegebieden aan beide zijden van de zuiger verschillend, is één uiteinde verbonden met de zuigerstang en is het andere uiteinde niet.


Onder invloed van gasdruk wordt de druk aan de zijkant met een klein dwarsdoorsnedegebied gegenereerd, dat wil zeggen de elastische kracht van de gasdrukstaaf. Wanneer de persoon rechtop zit met de druk van de hefas, wordt de hefas voorzichtig verlaagd en is de snelheid gelijkmatig en kan deze naar het laagste punt worden verlaagd.

Lift office chair

Zonder de as op te tillen, wordt de hefas teruggebracht naar het hoogste punt. De gasveer kan op elke positie in de slag worden gestopt door middel van de ontgrendelingsinrichting en heeft een grote vergrendelkracht na het stoppen (kan 10.000 N of meer bereiken).