market@yxchairs.com +86-572-5010980
Wat is een e-sports hotel

Wat is een e-sports hotel

Mar 18, 2021

E-sports hoteldecoratie is een nieuw type hotel op basis van e-sports games. E-sports hotel combineert "hotel" en "e-sports". Het is een combinatie van internetcafé en hotel, maar het grootste deel is nog steeds hotel. E-sports hotels zijn geliefd bij de meerderheid van de jongeren. E-sports hotels bieden consumenten niet alleen een hoogwaardige e-sportervaring vergelijkbaar met internetcafés, maar bieden klanten ook een comfortabele accommodatie-ervaring. Voor de hotelbranche is dit een nieuw verticaal marktsegment, terwijl voor e-sports de brancheketen zich voortdurend verdiept.


2. Ontwikkelingsvooruitzichten van e-sporthotels


De Algemene Administratie van de Staatssporten heeft e-sports opnieuw goedgekeurd als de 78e officiële sportcompetitie. Sommige hogescholen en universiteiten hebben ook e-sports professionele cursussen opgezet. E-sports games worden geleidelijk professioneel en professioneel, en e-sports hotels bieden een betere manier voor jongeren. Een superieure en comfortabelere belevingsomgeving voor e-sports games begeleidt spelers om gezond te genieten van e-sports games.


Algemene internetcafés kunnen consumenten geen onafhankelijke en comfortabele omgeving bieden. E-sports hotels combineren internetcafés met hotels. Collega's maken de tekortkomingen van internetcafés en hotels goed, waardoor de passagiersstroom van e-sporthotels aanzienlijk toeneemt en het aantal spelers toeneemt. Verbruikstijd.


Traditionele internetcafés zijn in verschillende mate getroffen door de epidemie hier. Een groot aantal internetcafés dat niet goed functioneert, staat op de rand van een faillissement in het licht van twee maanden zonder bedrijfsopbrengsten en alleen kostenuitgaven, en e-sporthotels zijn precies de internetcafés. Op het keerpunt heeft de transformatie van internetcafés naar e-sporthotels nieuwe kansen voor internetcafés gebracht.


Vanuit de bovenstaande perspectieven, of het nu gaat om een nieuw geopend e-sporthotel of een internetcafé dat transformeert naar een e-sporthotel, het is een goede keuze en de toekomst is rooskleurig.