market@yxchairs.com +86-572-5010980
De gamingstoel goed kennen

De gamingstoel goed kennen

Jun 16, 2020

1. Rugkussen: omwikkelen en ondersteunen

Als we een stoel zien, moeten we in één oogopslag op de rugleuning en het kussen letten.

Een van de grootste verschillen tussen de elektrische racestoel en de gewone stoel is dat de elektrische racestoel over het algemeen de hoge rugleuning gebruikt die is ontworpen in overeenstemming met de ergonomie, waardoor de rugcontour van het lichaam op natuurlijke wijze kan worden gecombineerd met de stoel, waardoor het gewicht wordt verdeeld van de rug van de cervicale wervelkolom en de dij naar de rugleuning en het zitkussen, en tegelijkertijd kan het het lichaam een ​​goede ondersteuning en bescherming geven, de druk van het lichaam verlichten na langdurig zitten.

Wat het materiaal betreft, het PU-leer dat wordt gebruikt voor het oppervlakleer van rugleuning en kussen is zacht, maar het is ook gemakkelijk om een ​​probleem te hebben. Na contact met water, zoals drank, zweet, water enz., Zal het in het materiaal doordringen en hydrolyse vormen, waardoor het PU-leer gemakkelijk zal barsten en de levensduur zal verkorten.

Sommige merkfabrikanten hebben nu echter tegenmaatregelen genomen, zoals arcadine, dat nieuw PU / PVC-composietmateriaal heeft gebruikt. Dit nieuwe materiaal, gecombineerd met de tolerantie van PVC&# 39, erft het handgevoel van Pu&# 39. Onder de voorwaarde dat het handgevoel wordt gewaarborgd, is de productkwaliteit verder verbeterd.

2. Vulmiddel: geïntegreerd vormstuk, hoge dichtheid, rebound-index

Een goede elektrische racestoel, ook al is hij met het blote oog onzichtbaar, streeft naar perfectie, zoals de sponsvulling onder het Pu-pakket.

Over het algemeen gebruikt de low-end elektrische racestoel gerecyclede inferieure spons, die een zeer slechte ervaring heeft met comfort en veerkracht, en een zeer lage levensduur heeft. Omdat je bij aankoop' t de ingepakte plaats niet kunt zien, dus je kunt het alleen voelen door aan te raken en te zitten.

Omdat de originele spons een heel stuk is, erg zacht, maar heeft een goede veerkracht. Na het opstaan ​​keert de spons snel terug naar zijn oorspronkelijke vorm. En de gerecyclede spons is van slechte kwaliteit, niet alleen het comfort is niet hoog, maar ook de veerkracht is erg slecht. Acaddin elektrische racestoel gebruikt de originele spons.

Bovendien is de gevulde spons vanuit het perspectief van fabricagetechnologie ook onderverdeeld in geïntegreerd vormen en lassen. Omdat de kosten van een geïntegreerde vormspons relatief hoog zijn en het aantal elektrische racestoelen relatief klein, kunnen slechts enkele merken er gebruik van maken. Om de klanten de beste ervaring te geven, heeft arcadine bijvoorbeeld veel geld uitgegeven om de mal te openen, en alle producten zijn een geïntegreerde vormspons van hoge dichtheid met een dichtheid van meer dan 45 kg / m3. In termen van dichtheid en veerkracht is het beter en duurzamer dan andere merken.

3. Kader: kracht en ondersteuning

De botten van mensen en de meeste dieren zijn essentieel om hun vrije activiteiten te ondersteunen. Als er osteonecrose en andere problemen zijn, worden mensen overal beperkt.

Een goede elektrische racestoel, het belang van zijn skelet is gelijk aan het menselijk bot. Een goed merk gebruikt meestal een geïntegreerd stalen frame, wat de levensduur en de zware capaciteit van de stoel volledig kan verbeteren. Ondertussen kan het ook pianolakbescherming bieden voor het frame om te voorkomen dat roest de levensduur beïnvloedt. Onder zware bescherming kan het draagvermogen van de elektrische racestoel meer dan 1000 kg bedragen. Maar de inferieure elektrische racestoel gebruikt vaak de technische plank als ondersteuning.

Zoals we allemaal weten, zijn technische borden secundaire synthese, niet alleen slecht dragend, maar bevatten ze ook schadelijke stoffen voor het lichaam. Dus we moeten onze ogen poetsen bij het kiezen.

4. Luchtstang: veiligheidscertificering, hoge standaard

In de afgelopen twee jaar is er een reeks nieuwsberichten geweest over de verwondingen veroorzaakt door de explosie van de luchtstang van de liftstoel. Door onderzoek wordt echter vaak ontdekt dat de explosiezittingen alle drie geen producten zijn, en uiteindelijk weten we niet naar wie we moeten zoeken. Die' s daarom is het' s ten zeerste aanbevolen dat je geen' t koopt van diverse merken en inferieure elektrische racestoelen. Als er eenmaal' een gaspoolexplosie is, is het' in wezen niet-dood of letsel.

De meeste hefbare stoelen in China gebruiken het luchtdrukstang (luchtveer) lifttype. Het basisprincipe is dat de binnenkant is gevuld met hogedrukstikstof. Omdat er een doorgaand gat in de zuiger is, is de gasdruk aan beide uiteinden van de zuiger gelijk, maar het doorsnedeoppervlak aan beide zijden van de zuiger is anders, het ene uiteinde is verbonden met de zuigerstang en het andere uiteinde is niet. Onder invloed van de gasdruk wordt de druk naar de zijkant met een klein dwarsdoorsnedeoppervlak gegenereerd, dat wil zeggen de elastische kracht van de gasveer. De grootte van de elastische kracht kan worden bepaald door een andere stikstofdruk in te stellen of niet de zuigerstang met dezelfde diameter.

Over het algemeen zijn de belastingsproef- en slagvastheid van een gekwalificeerde gasveer 200-250 kg, die 300.000 keer zonder schade kan stijgen en dalen, wat overeenkomt met vijf tot acht jaar normaal gebruik. De stikstofconcentratie van gekwalificeerde luchtbar is over het algemeen hoger dan 90%.


De belangrijkste redenen voor de veiligheid van anale burst zijn:

1. het materiaal van de luchtdrukvatwand is niet sterk genoeg of slecht.

2. De luchtkamer is niet goed afgesloten, waardoor het gas naar buiten barst.

3. De zuiverheid van stikstof is niet voldoende. Als de stoel vaak wordt opgetild en neergelaten, neemt de druk in de luchtkamer toe, wat een explosie veroorzaakt.

Uiteindelijk is het de slechte kwaliteit van de luchtstang, die niet voldoet aan de producteisen. Dus een hoogwaardige airstick is het belangrijkste bij de selectie van een E-sportstoel, die niet slordig mag zijn, niet hebzuchtig. De hierboven genoemde elektrische racestoel van arcadine is om een ​​hoogwaardige luchtstang met 4 niveaus te gebruiken.

5. Vijfsterrenvoeten: dragend en materiaal

Op dit moment zijn er drie soorten vijfsterrenpoten: nylon, ijzer en aluminiumlegering. Aluminiumlegering prijs> nylon prijs> staal prijs.

Van deze materialen kost aluminiumlegering het meest vanwege het uiterlijk en de duurzaamheid. De vijfsterrenpoten van aluminiumlegering dragen over het algemeen meer dan 500 kg. Nylon wordt gekenmerkt door een sterke plasticiteit en is gemakkelijk aan te passen aan de ontwerpstijl van het product, maar het is slecht dragend en gemakkelijk te breken. Terwijl de kosten van stalen vijfsterrenpoten relatief laag zijn. Platingtechnologie heeft het uiterlijk aanzienlijk verbeterd.

Het belangrijkste verschil in afwerking is of het wandmateriaal met vijf klauwbuizen stevig is. Controleer bij stalen buizen of de buiswand te dun is. Als het te dun is of het materiaal met vijf klauwen onvoldoende is, is het statische draagvermogen in principe geen probleem, maar is het momentane draagvermogen slecht en zal de duurzaamheid slecht zijn.

Op dit moment zijn de high-end elektrische racestoelen over het algemeen uitgerust met poten van aluminiumlegering. Voeten zijn de basis van een stoel. Wanneer u kiest, kunt u' d beter kiezen voor voeten van aluminiumlegering, die een langere levensduur en meer garantie hebben.