market@yxchairs.com +86-572-5010980
De Office-computerstoel die u elke dag zit, kan ook zo worden gebruikt.

De Office-computerstoel die u elke dag zit, kan ook zo worden gebruikt.

May 25, 2019

Elke dag, 9 tot 6 nachten in het stadsleven, hebben veel werkende gezinnen geen tijd om te oefenen. Als ze hard moeten werken en een pauze moeten houden, hebben ze geen tijd om te rusten. Op de lange termijn zullen ook verschillende lumbale ziekten worden gevonden.


Is er echter een manier voor ons om te oefenen en tijd te besparen terwijl we aan het werk gaan en het vlees van onszelf af te houden? Het antwoord is ja, te lang in de bureaustoel zitten. Als je moe bent, probeer dan wat kleine oefeningen te doen, die zowel je hersenen kunnen laten rusten als een rol kunnen spelen bij het afvallen.


Ten eerste nekfit


Zittend op een computerstoel of bureaustoel, met beide handen uw hoofd vasthoudend en uw ellebogen op uw gezicht vastklemmend. Op dit moment wordt het gezicht met de kracht naar het lichaam gekanteld. Deze rekoefening kan de druk op de nek effectief verlichten.


Ten tweede, fitness in de taille


Ga op de computerstoel of bureaustoel zitten, houd de achterkant van de stoel met uw handen naar rechts, houd uw voeten op de grond en de taille zal zich natuurlijk naar rechts uitstrekken. Wanneer u de achterkant van de stoel naar links houdt, zal uw taille natuurlijk naar links strekken, deze rekoefening kan effectief de pijn in de taille verlichten.


Ten derde schouderfitness


Zittend op een computerstoel of bureaustoel , wordt de palm van je hand volledig gekruist achter de rug, dan wordt de palm naar buiten gedraaid, en op hetzelfde moment, strek je handen en strek zo ver mogelijk naar achteren en naar beneden. Je schouders moeten natuurlijk ook naar achteren reiken. Deze uitrekoefening kan effectief de stijfheid van de schouders verlichten.


Ten vierde, arm fitness


Zittend voor een lange tijd, voelt het middel pijn, stijf? Strek eerst je rechterhand naar achteren, pak dan je rechterpols met je linkerhand en trek hem naar links, en probeer het opnieuw! Deze rekoefening bevordert de bloedcirculatie en verlicht de pijn.


Je kunt 10-15 minuten per dag trainen en je kunt elke dag actie ondernemen.


ANJI YUEXIN FURNITURE CO., LTD
Toevoegen: No. 609 #, ChangShuo West Road, ChangShuo Street, Anji County, provincie Zhejiang, China
Tel: + 86-572-5010980
Mobiel: +8618806822883
Fax: + 86-572-5010186
E-mail: grace@ajyuexin.com