market@yxchairs.com +86-572-5010980
De hoogte van de bureaustoel is het beste

De hoogte van de bureaustoel is het beste

Jul 18, 2018

Voor de werkende klasse kan een comfortabele bureaustoel het vermoeide lichaam beter ontspannen maken. De hoogte van de juiste bureaustoel is echter het belangrijkst. Wat is de beste hoogte van de bureaustoel? De lengte van iedereen is niet hetzelfde, we moeten de hoogte van de bureaustoel kiezen voor onze eigen factoren. Laat hieronder Xiaobian vertellen hoeveel de hoogte van de bureaustoel het beste is!

Vanaf het begin van het werk moeten we een hele dag op de bureaustoel zitten. Als er geen geschikte zithouding is, zal dit op de lange termijn de gezondheid van het lichaam beïnvloeden. Daarom is het erg belangrijk om een correcte zithouding en een geschikte zithoogte te hebben. .

De hoogte van de bureaustoel verwijst naar de verticale afstand van het zitvlak tot de grond. Als het zitvlak een achteroverhellende of een concave gebogen vorm heeft, verwijst de zithoogte naar de verticale afstand vanaf het middelpunt van de voorrand tot de grond. De juiste hoogte van de stoel varieert afhankelijk van de hoogte van het individu. Als de zithoogte te hoog is, raken de twee voeten de grond niet. Het gewicht zal de dijbloedvaten onderdrukken, de bloedcirculatie van het hele lichaam belemmeren en moeheid en beenverlamming veroorzaken. Wanneer de zithoogte te laag is, moet de kuit de druk van de dij ondersteunen. Langer zal het bovenlichaam pijn en ongemak veroorzaken.

De beste hoogte van de bureaustoel is van de kuit tot de zoolhoogte plus een hakdikte van 25-35 mm, minus 10-20 mm activiteitstoe- name, namelijk: H1 (hoog) = kuithoogte + hakdikte is geschikte opening. De daadwerkelijke zitproef moet aan tafel zitten, plaats uw handen op de tafel en uw ellebogen moeten precies 90 & deg; zijn;

De hoogte van de tafel en stoel is ook standaard in de wereld, als volgt: De nationale norm GB3326-1997 bepaalt dat H1 (zithoogte) 400-440 mm is, het verschil in grootte & Delta; S is IOmm. De maximale hoogte van de zachte zitting is 460 mm (exclusief zinken van de stoel). De hoogte van de bank kan lager zijn, zodat de benen naar voren worden gestrekt en de rugleuning naar achteren wordt gekanteld, wat de natuurlijke staat van de wervelkolom ten goede komt. De hoogte van de bank is over het algemeen 360 & mdash; 420mm.

Tegenwoordig hebben de meeste bureaustoelen automatische aanpassingsfuncties, maar voor die bureaustoelen die de hoogte niet kunnen aanpassen, kunnen we de hoogte van zitten ook flexibel aanpassen. Als de stoel bijvoorbeeld kort is, kan deze in de stoel worden gebruikt. Doe iets op het kussen. Als de stoel hoog is, kunnen we iets onder de voet kussen, zodat twee rechte hoeken kunnen worden gegarandeerd. De hoogte van de bureaustoel wordt hier het beste aan u voorgesteld.