market@yxchairs.com +86-572-5010980
Het verschil tussen gaming stoel en bureaustoel

Het verschil tussen gaming stoel en bureaustoel

Jun 10, 2020

De elektrische stoel is anders dan de computerstoel. Op het algehele uiterlijk, kan direct worden gezien dat de high-end computer stoel ziet er uiteraard stabieler en duurzaam, terwijl de goedkope computer stoel is erg dun. Vanuit het perspectief van ergonomisch ontwerp, om vermoeidheid te verlichten en de menselijke gezondheid te beschermen, is de achterkant van high-end ergonomische computerstoel S-vormig ontwerp dat past bij de wervelkolomcurve.

Verschillende namen hebben verschillende functies. Vanuit praktisch oogpunt lijdt het geen twijfel dat de gebruikservaring heel anders moet zijn. De high-end ergonomische computerstoel is comfortabeler in gebruik. De belangrijkste reden is dat om gebruikers comfortabeler te maken, de ontwerper strikt het ergonomische ontwerpprincipe zal volgen en multifunctioneel ontwerp volgens de verhouding tussen menselijk lichaam en zittingshouding zal uitvoeren. Aangezien ik zoveel merken heb waargenomen, denk ik dat het merk Xiaoqi in dit opzicht zijn eigen merken heeft.

Luchtbar. Als de elektrische concurrentiebank die u hebt gekocht de functie van draaistoel heeft, probeer dan het product op te tillen en te verlagen. Voel of het hijsproces soepel verloopt of niet. Als u zich droog voelt, is de kwaliteit van de air bar niet goed. Er zijn veel spellen te spelen. Als je een dutje wilt doen, wordt je hoofd niet ondersteund en kan je rug niet plat getrokken worden. Het is onmogelijk om in een computerstoel te liggen. Als je op het bureaublad ligt, voel je je ongemakkelijk buigen. De achterkant van de e-sports bank keurt 180 graden regelbare technologie goed, die voor gebruikers kan worden gebruikt om te liggen en te rusten. Beiden hebben verschillende gebruiksmogelijkheden, maar ze hebben hun eigen voordelen.

E-sports stoel voor de spelgroep, door hen meer en meer aandacht. In tegenstelling tot de computer stoel, E-sports stoel toont nog steeds zijn unieke charme, het aantrekken van een partij van game liefhebbers. Ik hoop dat we door de introductie van de e-sportsstoel van vandaag consumenten kunnen helpen om een meer kosteneffectieve en kwalitatief betere e-sportsstoel te kopen.