market@yxchairs.com +86-572-5010980
Neem je diepgaande interpretatie van gamingstoelen

Neem je diepgaande interpretatie van gamingstoelen

Dec 17, 2019

De keuze voor een goede speelstoel hangt eigenlijk vooral van 5 punten af.


1. Rugleuningkussen: ingepakt en ondersteunend


Toen we een stoel zagen, merkten we in een oogopslag dat dit de rugleuning en het kussen moest zijn.


Een van de grootste verschillen tussen gamingstoelen en gewone stoelen is dat gamingstoelen over het algemeen ergonomisch ontworpen hoge ruggen gebruiken. Dergelijke ruggen kunnen op natuurlijke wijze de rugcontour van het lichaam combineren met de stoel en de cervicale wervelkolom herstellen. Het gewicht van de dij wordt verdeeld over de rugleuning en het kussen en kan tegelijkertijd het lichaam een goede ondersteuning en bescherming bieden en de druk op het lichaam verlichten na langdurig zitten.


Wat betreft het materiaal voelt het PU-leer dat wordt gebruikt voor de rugleuning van het oppervlak van de rugleuning en het zitkussen zacht aan, maar het is ook gevoelig voor problemen. Na het tegenkomen van water, zoals drankjes, zweet, water, enz., Zal het doordringen in het materiaal en hydrolyse vormen, wat resulteert in PU. De huid barst gemakkelijk, waardoor de levensduur korter wordt.


Sommige merkfabrikanten hebben echter al tegenmaatregelen genomen, zoals Akkadin, dat een nieuw PU / PVC-composietmateriaal heeft overgenomen. Dit nieuwe materiaal, gecombineerd met de weerstand van PVC, heeft het gevoel van PU geërfd, terwijl het gevoel wordt gewaarborgd. En verder verbeterde productkwaliteit.


2. Filler: uit één stuk gieten, hoge dichtheid, rebound-index


Goede spelstoelen, zelfs op plaatsen die onzichtbaar zijn voor het blote oog, streven naar perfectie, zoals sponsvullingen gewikkeld onder PU.


Over het algemeen gebruiken gamingstoelen van lage kwaliteit gerecyclede sponzen van lage kwaliteit. Ze hebben een zeer slechte ervaring op het gebied van comfort en veerkracht, en hun levensduur is extreem laag. Omdat wanneer u koopt, u niet kunt zien waar het is ingepakt, dus u kunt alleen aanraking en zitten gebruiken om de discriminatie te voelen.


Omdat de originele spons een heel stuk is, erg zacht, maar de veerkracht is erg goed, na het opstaan, zal de spons snel terugkeren naar zijn oorspronkelijke staat. De gerecyclede spons is inferieur, niet alleen is hij niet comfortabel genoeg, maar hij heeft ook een slechte veerkracht. De Akadin-gamingstoel maakt gebruik van een native spons.


Bovendien wordt de gevulde spons tijdens het fabricageproces ook verdeeld in vormen en splitsen uit één stuk, omdat de spons uit één stuk duurder is en over het algemeen minder wordt gebruikt in speelstoelen, slechts een paar merken deze zullen gebruiken, zoals Akkadin, om te geven De beste ervaring voor klanten is om veel geld uit te geven om de mal te openen. Alle producten maken gebruik van eendelige spons met een hoge dichtheid met een dichtheid van 45kg / m3 of meer. Qua dichtheid en veerkracht zijn ze beter dan andere merken en duurzamer.


3. Skelet: kracht, steun


De botten van mensen en de meeste dieren zijn van fundamenteel belang om hun vrije verkeer te ondersteunen. Als er problemen zoals botnecrose optreden, worden mensen overal beperkt.


Een goede speelstoel, het belang van zijn skelet is gelijk aan menselijke botten. Goede merken gebruiken over het algemeen een geïntegreerd stalen frame, die allemaal de levensduur en de zware capaciteit van de stoel kunnen verbeteren. Tegelijkertijd zorgt het ook voor pianolakbescherming voor het skelet om te voorkomen dat roest het leven beïnvloedt. Onder zware bescherming maakt het e-sports. Het draagvermogen van de stoel is meer dan 1000kg. Inferieure speelstoelen gebruiken vaak ontworpen houten planken als steunen.


Zoals we allemaal weten, zijn gemanipuleerde houten planken allemaal secundaire synthese, die niet alleen een slecht draagvermogen heeft, maar ook schadelijke stoffen voor het lichaam bevat. Dus iedereen moet zijn ogen open houden bij het kiezen.


4.Pole: veiligheidscertificering, hoge normen


In de afgelopen twee jaar zijn er voortdurend meldingen geweest van letsel veroorzaakt door de explosie van de stoelboom. Uit onderzoek is echter vaak gebleken dat de explosie van de stoelen allemaal producten zijn zonder sancties. Daarom wordt het ten zeerste aanbevolen om geen verschillende merken en inferieure spelstoelen te kopen. Als er eenmaal een explosie van gasstaven optreedt, is het in feite een kwestie van dood of letsel.


De meeste hefbare stoelen in China gebruiken een lift met pneumatische stick (gasveer). Het basisprincipe is dat het interieur gevuld is met stikstof onder hoge druk. Vanwege de doorgaande gaten in de zuiger is de gasdruk aan beide uiteinden van de zuiger gelijk, maar de dwarsdoorsnedegebieden aan beide zijden van de zuiger zijn verschillend. De druk aan de zijkant met een klein dwarsdoorsnedegebied, dat wil zeggen de elastische kracht van de gasveer, kan worden ingesteld door verschillende stikstofdrukken of zuigerstangen met verschillende diameters in te stellen.


Over het algemeen is de belastingstest en de slagvastheid van een gekwalificeerde gasveer 200-250 kg, die 300.000 keer zonder schade kan worden opgetild, wat overeenkomt met vijf tot acht jaar normaal gebruik. De stikstofconcentratie van een gekwalificeerde reep is in het algemeen hoger dan 90%.


5. Vijfsterrenvoeten: dragend, materiaal


Momenteel zijn er drie soorten reguliere vijfsterrenvoeten, nylon, ijzer en aluminiumlegering. Aluminiumlegering prijs> Nylon prijs> Staalprijs.


Onder deze materialen heeft aluminiumlegering de hoogste kosten vanwege zijn uiterlijk en duurzaamheid. De vijfsterrenvoeten van aluminiumlegering dragen over het algemeen meer dan 500 kg. De eigenschappen van nylon zijn sterk in plasticiteit en passen gemakkelijker bij de ontwerpstijl van het product, maar het draagvermogen is slecht en het is gemakkelijk te breken. De kosten van stalen vijfsterrenvoeten zijn relatief laag, en nu heeft het plateringsproces het uiterlijk ook sterk verbeterd.


Het belangrijkste verschil in afwerking is of het materiaal van de wand van de klauwbuis massief is. Controleer bij stalen buizen of de wand te dun is. Als het te dun is of het materiaal van de vijfklauw onvoldoende is, is de statische belasting in principe geen probleem, maar de momentane belasting is slecht en de duurzaamheid zal slechter zijn.


Tegenwoordig zijn relatief hoogwaardige gamingstoelen meestal uitgerust met aluminium poten. De voeten vormen de basis van een stoel. Wanneer u kiest, is het materiaal van de voeten het beste om aluminiumlegeringsmaterialen te kiezen.