market@yxchairs.com +86-572-5010980
Selectie en aankoop van E-sportstoel

Selectie en aankoop van E-sportstoel

Jul 23, 2020

Voor E-sports online-cafés zijn de hardware, het mechanische toetsenbord, het professionele display en de professionele E-sports-stoel de standaardconfiguratie van deze online-cafés. Vandaag zullen we het hebben over het probleem van de E-sportstoel, voornamelijk met betrekking tot de selectie en aankoop ervan. De keuze voor een E-sportstoel is direct gerelateerd aan het comfort van de klant.

Allereerst is de algemene bank sponskussen, wat gebruikelijk is, goede kussenkosten zijn hoger, dus sommige bedrijven zullen artikelen uit het kussen doen om de kosten te verlagen, zoals het verminderen van de dikte, of de sterkte van het materiaal is niet genoeg .

Een goed kussen is over het algemeen dikker en heeft een verzonken boogcurve om zich aan te passen aan de billen van mensen' Een goed kussen heeft een betere elasticiteit. Als het kussen dun is, is het niet comfortabel om op te zitten. Als het kussen erg dik maar niet elastisch is, kan het bedrijf slechte materialen gebruiken, dus betere E-sportstoelen zullen duurder zijn.

Een ander populair kenmerk van de competitieve stoel is dat de armleuning op de juiste hoogte kan worden aangepast, zodat het ellebooggewricht van de langdurige bediening van het toetsenbord en de muis 90 graden is, wat overeenkomt met de tweede rechte hoek die wordt erkend door de medische gemeenschap en vermijdt effectief het wegglijden van de schouder en de bochel veroorzaakt door langdurige vermoeidheid van schouders en polsen.

De e-sportstoel is speciaal voorbereid voor mensen die games spelen, dus let bij het kopen van e-sportstoelen voor online cafés op de bovenstaande belangrijke aspecten.