market@yxchairs.com +86-572-5010980
Leisure Chair Onderhoudsvaardigheden

Leisure Chair Onderhoudsvaardigheden

Jul 18, 2018

Wat is de onderhoudsvaardigheid van de vrijetijdsstoel? Het onderhoud van de ontspanningsstoel begint met het gebruik. Wanneer verschillende vrijetijdsstoelen, met name houten vrijetijdsstoelen, worden gebruikt, zijn er veel dingen om op te letten. Het is vereist om een bepaalde temperatuur in de kamer te handhaven, niet te hoog, te laag en te laag. Houd de ventilatie van de kamer te allen tijde om vocht te voorkomen en voorkom direct zonlicht. Anders kan dit kleurverlies of -scheuren en vervorming veroorzaken. Als airconditioning binnen gewenst is, is het het beste om de binnenluchtvochtigheid op 60% te houden. Bovendien kunnen sommige bloemen en planten binnenshuis worden gekweekt. Ingemaakte om wat vochtigheid te verhogen.

Onderhoud van vrijetijdsstoelen - Kenmerken: Het onderhoud van vrijetijdsstoelen kan u een comfortabel en stijlvol thuisplezier bieden. Bovendien zorgt de gestroomlijnde geur van de fauteuil ervoor dat u zich warm en comfortabel voelt. Het is als een lyrisch gedicht, zodat je je gemoed de hele tijd kunt voelen. Het is ook als een liefdeslied, vrije tijd, laat je genegenheid constant, eindeloze afdronk.

Onderhoud van vrijetijdsstoelen-Indeling: Het onderhoud van vrijetijdsstoelen kan worden onderverdeeld in overdekte vrijetijdsstoelen en vrijetijdsstoelen in de open lucht volgens het gebruik van vrijetijdsstoelen. Volgens de materialen kan het worden onderverdeeld in vrijstaande stoelen van glasstaal, vrijetijd stoelen van aluminiumlegering, vrijetijd stoelen van roestvrij staal en vrijetijd stoelen voor massief hout. Het is grofweg verdeeld in deze. Volgens deze verschillende materialen zijn er verschillende manieren om de onderhoudskennis te gebruiken. Voor FRP-fauteuils en massief houten fauteuils moet speciale aandacht worden besteed aan het gebruik en de bescherming, omdat deze twee het meest kwetsbaar zijn en niet kunnen worden gebruikt. Drag of drop zware items, etc.

Onderhoud en onderhoud van vrijetijdsstoelen: regelmatige reiniging is verplicht. Bovendien wordt een laag verf aangebracht op het oppervlak van de fauteuil, die niet alleen een decoratieve rol kan spelen, maar ook het oppervlak van het meubilair kan beschermen. Het wordt ook aanbevolen voor drie maanden op het meubeloppervlak. De verffilm is glasvrij. Verwijder eerst het stof en de vlekken op het meubeloppervlak met een zachte handdoek en droog het oppervlak van het meubel na het oppervlak van het meubel schoon met meubelwas of vloeibare was voor het glaceren.