market@yxchairs.com +86-572-5010980
Vrije tijd stoel schoonmaken en onderhoud

Vrije tijd stoel schoonmaken en onderhoud

Jul 18, 2018

De ontspanningsstoel wordt meestal thuis gebruikt en het materiaal kan van vele soorten zijn. Het schoonmaken en onderhoud kan zijn levensduur verlengen. Want we vonden hieronder hoe we het reinigen en onderhouden.

1. Voor rotan lounge stoelen, water en wasmiddel zijn betere reinigingsproducten. Omdat het materiaal van de wijnstok comfortabel is en de kwaliteit van de wijnstok niet erg groot is, is het waarschijnlijker dat het touw zijn kwaliteit weerstaat en zal zijn levensduur langer zijn. Daarom moeten we bij het schoonmaken van de hangstoel water en schoonmaakmiddel gebruiken en na het schoonmaken drogen. Voor het deel dat niet kan worden schoongemaakt, moeten we het met olie verven. Vergeet niet om het bovenstaande onderdeel niet te verwijderen, omdat het oneffen materiaal erboven ongelukken kan veroorzaken. Wat betreft het metalen onderdeel, moet de stofzuiger worden uitgezogen. Stof, veeg het dan af met een droge doek.

2. Voor plastic vrijetijdsstoelen zijn wasmiddelen essentieel. Wanneer we de stoel thuis gebruiken, geven we de olie vaak door aan de stoel. Als het een plastic stoel is, is het niet eenvoudig om de olie schoon te maken met schoon water. We moeten het reinigen met wasmiddel en het vervolgens met water reinigen. Dit effect is beter.

3. Voor houten lounge stoelen, water en verf zijn goede helpers. Over het algemeen raden we af om de fauteuil niet met afwasmiddel te reinigen. Omdat zodra het reinigingsmiddel het hout raakt, het wasmiddel in het hout komt. We hebben meestal een plakkerig gevoel als je erop zit. Als er water op zit, van binnen. De robot wordt gecombineerd met water en de zeep komt uit op het oppervlak van het hout. We wilden het schoonmaken, maar het zal er vlekken op maken. Voor sommige vlekken die toch niet kunnen worden schoongemaakt, moeten we een laag verf op de verdachte leggen en deze jonger laten zijn.