market@yxchairs.com +86-572-5010980
Kennis van Leisure Chair Collocatie

Kennis van Leisure Chair Collocatie

Jul 18, 2018

Bijpassing stoelstijlstijl:

De eenpersoons fauteuil van bamboe en rotan geeft een koel en natuurlijk gevoel, vooral geschikt voor woningen in landelijke of Zuidoost-Aziatische stijl. Meer geschikt voor het balkon of de hoek van de woonkamer.

De stoffen eenzitsbankstoel geeft een warm en comfortabel gevoel en is meer geschikt voor het bij elkaar passen van de slaapkamer en de studeerkamer. Tegelijkertijd geeft de bank van zachte stof een elegant gevoel en kan de kwaliteit van de woonkamer worden verbeterd.

De lederen fauteuil geeft altijd een zwaar, nobel en rustig gevoel. Het is meer geschikt om de Amerikaanse stijl te evenaren. Het heeft ook een zeer goed effect op het creëren van een gevoel van stabiliteit in het interieur.

Massief houten enkele fauteuil, vaker buiten gebruikt, zoals de binnenplaats, terras. Het kan worden gebruikt als een recreatiegebied voor een koel en aangenaam buitenleven, waardoor de eigenaar kan genieten van het prachtige landschap op zijn eigen binnenplaats.

Bijpassend loungestoel:

Over het algemeen is de zithouding van de persoon in een meer formele gelegenheid heel rechtuit, en meer mensen willen graag in een "lichtere" positie voor de stoel zitten. Als u echter thuis bent, kunt u dieper zitten als u zich ontspant en de hele persoon in een stoel lijkt te zitten.

De hoogte van de vrije stoelvoet is gerelateerd aan de lengte van het been van de gebruiker. Met uitzondering van de hoge stoel van het type barstoel, is de hoogte van de stoel van de algemene stoel niet te overdreven, maar als er een klein postuur of een kind in het huis is, houd er dan ook rekening mee.

Voor diegenen die graag "gewoon in gevaar willen zitten", naast ontlasting zonder armleuningen en rugleuningen, kunt u ook kiezen voor lage armleuningen en stoelen met lage rugleuning. Op dit moment wordt het zwaartepunt van de inzittenden op de taille en de heupen van de persoon gelegd; Als u een rug hebt en daarom op de rugleuning leunt, kunt u een stoel met een hogere rugleuning kiezen. U kunt ook zien of de hoogte van de rugleuning zich in de buurt van de nek bevindt, soms op een stoel bij de nek, in plaats daarvan dat de gebruiker gewoonlijk de 90 graden hoek op de rugleuning plaatst, wat op zijn beurt gemakkelijk schade aan de cervicale wervelkolom kan veroorzaken.