market@yxchairs.com +86-572-5010980
Is het beter om een leren stoel te gebruiken voor een bureaustoel of een gaasstoel?

Is het beter om een leren stoel te gebruiken voor een bureaustoel of een gaasstoel?

Aug 29, 2019

Is het beter om een leren stoel te gebruiken voor een bureaustoel of een gaasstoel?

Veel klanten vinden dat de lederen stoel absoluut duurzaam is en handiger om voor te zorgen. Dit is niet genoeg voor de herkenning van de netstoel. Leerstoelen en gaasstoelen kunnen zelfs hun eigen verdiensten hebben. Ze zeggen niet welke beter zijn. In moderne kantoorruimte willen ze allemaal bij elkaar passen; lederen stoelen worden over het algemeen gebruikt door directiekantoren, conferentiezalen op hoog niveau, enz .; Netstoelen worden vaak gebruikt door gewone medewerkers, middenmanagers, afdelingsmanagers, kleine vergaderruimtes, enzovoort.

Het voordeel van de lederen stoel is dat deze een hoogwaardige en goede textuur heeft. De mesh-stoel is de laatste jaren erg populair, vooral omdat het ademend vermogen bijzonder goed is, de stoel comfortabel aanvoelt en het niet ongemakkelijk aanvoelt na een lange tijd zitten. Van deze Amerikaanse gaasstoel van Herman Miller Aeron kan bijvoorbeeld worden gezegd dat hij de beste stoel van de gaasstoel is.

Deze stoel is zo uniek en creatief. Het verandert niet alleen de manier waarop mensen zitten, maar verandert ook de perceptie van mensen van de stoel. De innovatieve elastomeer ophanging ondersteunende structuur Pellicle gebruikt in Aeron stoelen elimineert drukpunten die de bloedstroom beperken en verlegt de grenzen van het materiaalontwerp. De 8Z Pellicle, die is verdeeld in 8 elastische en steunzones, brengt de menselijke toepassing van materialen naar een ongekend niveau. In de hele stoel en rugleuning zijn er acht zijgebieden met verschillende spanningen - de gebieden met de sterkste randspanning en de zachtere gebieden waar het menselijk lichaam in contact komt - het lichaam van de zittende persoon, waardoor u meer comfort en ergonomische ondersteuning krijgt.


ANJI YUEXIN FURNITURE CO., LTD
Toevoegen: Nr. 609 #, ChangShuo West Road, ChangShuo Street, Anji County, provincie Zhejiang, China
Tel: + 86-572-5010980
Mobiel: +8618806822883
Fax: + 86-572-5010186
E-mail: grace@ajyuexin.com