market@yxchairs.com +86-572-5010980
Is het beter om een leren stoel te gebruiken voor een bureaustoel of een gaasstoel?

Is het beter om een leren stoel te gebruiken voor een bureaustoel of een gaasstoel?

May 25, 2019

Veel klanten vinden dat de leren stoel absoluut duurzaam en handiger is om voor te zorgen. Dit is niet genoeg voor de herkenning van de netto stoel. Eigenlijk kunnen lederen stoelen en gaasstoelen hun eigen verdiensten hebben. Ze zeggen niet welke beter zijn. In moderne kantoorruimte willen ze allemaal met elkaar matchen; leren stoelen worden over het algemeen gebruikt door uitvoerende kantoren, conferentiezalen op hoog niveau, enz .; Netto stoelen worden vaak gebruikt door gewone werknemers, middenmanagers, afdelingsmanagers, kleine vergaderruimten, enzovoort.

Het voordeel van de leren stoel is dat deze een hoogwaardige en goede textuur heeft. De Mesh-stoel is de laatste jaren erg populair geweest, vooral omdat het ademend vermogen bijzonder goed is, de stoel comfortabel aanvoelt en na een lange zit niet oncomfortabel aanvoelt.

Deze stoel is zo uniek en creatief. Het verandert niet alleen de manier waarop mensen zitten, maar verandert ook de manier waarop mensen de stoel zien. De innovatieve elastomeer-ophangingsondersteuningsstructuur Pellicle die wordt gebruikt in Aeron-stoelen elimineert drukpunten die de bloedstroom beperken en de grenzen van het materiaalontwerp verlengen. De 8Z Pellicle, die is verdeeld in 8 elastische en ondersteunende zones, bevordert de menselijke toepassing van materialen tot een ongekend niveau. In de gehele zitting en rugleuning zijn er acht zijgebieden met verschillende spanningen - de gebieden met de sterkste randspanning en de zachtere delen waar het menselijk lichaam in contact komt - het lichaam van de zittende persoon, waardoor u meer comfort en ergonomische ondersteuning krijgt.

Aeron-stoelen zijn niet alleen de beste in moderne bureaustoelen, maar ook een nieuwe interpretatie van gezonde mode.

ANJI YUEXIN FURNITURE CO., LTD

Toevoegen: No. 609 #, ChangShuo West Road, ChangShuo Street, Anji County, provincie Zhejiang, China
Tel: + 86-572-5010980
Mobiel: +8618806822883
Fax: + 86-572-5010186
E-mail: grace@ajyuexin.com