market@yxchairs.com +86-572-5010980
Is een e-sports hotel de moeite waard om in te investeren

Is een e-sports hotel de moeite waard om in te investeren

Mar 18, 2021

Getroffen door de epidemie hebben internetcafés en andere drukke uitgaansgelegenheden in het hele land maatregelen genomen om te sluiten, maar per ongeluk hebben e-sporthotels in brand gestoken. We moeten weten dat de huidige situatie van hotels in het hele land is dat 60%-70% van de hotels gesloten is, ongeveer 20% van de hotels is gevorderd en slechts een klein aantal hotels normaal werkt, en de open hotels hebben slechts een paar bestellingen per dag, wat vergelijkbaar is met sluiting. In de huidige ernstige situatie van de strijd tegen de epidemie zijn e-sporthotels en traditionele hotels druk en druk, en veel eigenaren die geïnteresseerd zijn in investeren in hotels hebben hun aandacht gericht op e-sporthotels.

 

E-sports hotel is een combinatie van internetcafés en hotels. Uiteindelijk is het nog steeds een hotel. E-sports maakt deel uit van de hoteldiensten. De schaal van e-sports hotels is over het algemeen niet erg groot. Er zijn 20 of 30 kamers. De kamertypes zijn meestal kamers voor 2 personen, 3 personen en 4 personen. Er zijn ook "gedeelde kamers" met zeven of acht personen of tientallen mensen in een kamer. Hoog uitgeruste computers, bedden en badkamers zijn de basisuitrusting van een e-sportshotel. Warmwaterflessen, slippers, föhns en andere benodigdheden zijn ook beschikbaar, evenals snacks, drankjes, water en andere kleine warenhuizen.

Is E-sports hotel de moeite waard om in te investeren?


E-sporthotels zijn meestal zelfstandig en het investeringsbedrag is lager dan dat van traditionele hotels. Het is bijna hetzelfde als het investeringsbedrag van internetcafés. De belangrijkste uitgaven in de vroege fase zijn huur, decoratie en e-sportuitrusting. De latere kosten zijn bedrijfskosten, arbeidskosten en bedrijfskosten. Voornamelijk onderhoud van apparatuur. Als meerdere apparatuur in een maand kapot is, kan de helft van de winst deze maand naar binnen gaan. De consumentengroep bestaat voornamelijk uit jongeren, voornamelijk studenten, dus e-sporthotels moeten worden geopend op plaatsen dicht bij de doelgroep, zoals in de buurt van de universiteitsstad. Dit bepaalt ook dat e-sportshotels sterk afhankelijk zijn van consumentengroepen. In het geval van universitaire winter- en zomervakanties kunnen E-sporthotels het laagseizoen ingaan.


In verschillende stadsniveaus is de overlevingsstatus van e-sportshotels compleet anders. In tweede- en derderangs steden worden de meeste e-sporthotels omgebouwd van internetcafés, dus de decoratiefaciliteiten zijn over het algemeen eenvoudig en ze kunnen alleen voldoen aan de behoeften van "e-sports + slapen". De verkoopprijs varieert van 200 tot 400, wat acceptabel is voor studentengroepen. Betaalbare consumptie, en kan sterk voldoen aan de entertainmentbehoeften van jongeren, dus de bezettingsgraad is relatief ideaal, het weekend is in principe vol met kamers, het kan terugbetalen in ongeveer een of twee jaar, sneller dan traditionele hotels. Wat betreft de e-sporthotels in eersteklas steden, vanwege de hoge huur en relatief betere decoratie, is de verkoopprijs over het algemeen hoog, variërend van 400 tot 1.000. De hoge verkoopprijs maakt de bezettingsgraad van e-sportshotels in eersterangssteden veel lager dan in tweede- en derderangssteden, en de terugverdientijd is relatief lager.


Over het algemeen zijn e-sportshotels niet alleen in trek. Het zijn nieuwe dingen. Veel aspecten zijn niet gestandaardiseerd en instabiel. In vergelijking met traditionele hotels missen ze nog steeds concurrentievermogen.