market@yxchairs.com +86-572-5010980
Inleiding tot de kenmerken van speelstoelen

Inleiding tot de kenmerken van speelstoelen

Mar 18, 2021

E-sportstoelen zijn eigenlijk e-sportstoelen, kortweg e-sportstoelen genoemd. Uit deze naam kunnen we de rol van gamestoelen ruwweg begrijpen. E-sportstoelen zijn speciaal gemaakt voor mensen die spelletjes spelen. E-sports is een activiteit waarbij elektronische spelcompetities het "competitieve" niveau bereiken. E-sports is een intellectuele confrontatie tussen mensen door middel van elektronische apparatuur als fitnessapparatuur. Door middel van oefening kun je het denkvermogen, reactievermogen, coördinatievermogen en wilskracht van de deelnemers oefenen en verbeteren, en de teamworkgeest van de deelnemers cultiveren. Dan zijn de stoelen die door de deelnemers aan de wedstrijd worden gebruikt de speelstoelen. Vervolgens zal ik kort ingaan op de kenmerken van speelstoelen.


Kenmerken van gaming stoel:

1. Stofmix en match: Stofmix en match is een belangrijk kenmerk van e-sportstoelen. Volgens de comforttestresultaten van Europese stoelexperts is de rugleuning gemaakt van sportwagen speciaal zacht leer en is het zitkussen gemaakt van koolstofvezel imitatieleermateriaal voor racen. Een deel ervan is nog steeds versierd met het goed ontvangen race-specifieke deeltjesdoek.

2. Kleur mix en match: Kleur mix en match zijn ook de kenmerken van gaming stoelen, en de kleuren van gaming stoelen zijn relatief rijk.

3. Visueel effect: Het visuele effect van de speelstoel is relatief sterk, de algehele vorm is stijlvol en sfeervol, niet alleen de bruikbaarheid is eersteklas, maar ook de decoratie is eersteklas, de speelstoel is een goede realisatie van de stoel van pragmatisme naar nieuwe visie De perfecte overgang van ism.

4. Stalen frame upgrade: Gaming stoelen zijn anders dan gewone stoelen. De interne framestructuur van gamestoelen is geoptimaliseerd op de originele basis. Het totale frame is 1 mm dikker, wat het comfort en de veiligheid verbetert.

5. Hoge rechte rugleuning: De hoge rechte rugleuning is ook een belangrijk kenmerk van de gamingstoel. Het hoge rechte rugleuningontwerp van de speelstoel maakt de lage rugleuning van de meeste computerstoelen op dit moment goed, en het hoofd en de nek kunnen niet leunen om te rusten. , En de gamingstoel kan de zithouding van het lichaam behouden zonder vermoeidheid.

6. Regelbare armleuning: De armleuning van de speelstoel kan naar wens worden aangepast, zodat het ellebooggewricht van het toetsenbord en de muis voor lange tijd 90 graden is. Op deze manier is het mogelijk om het optreden van schouder- en polsuitglijden en voorgevoel veroorzaakt door langdurige vermoeidheid van de schouders en polsen als gevolg van langdurige zithouding te voorkomen.