market@yxchairs.com +86-572-5010980
Introductie van gamingstoel

Introductie van gamingstoel

Jul 23, 2020

E-sportstoel is eigenlijk E-sportstoel, ook wel E-sportstoel genoemd. Uit deze naam kunnen we de rol van E-sportstoelen grofweg begrijpen. E-sportstoel is speciaal voorbereid voor mensen die games spelen. E-sport is de activiteit van elektronische spelcompetitie die het GG-quotum bereikt; concurrerend GG-quotum; niveau. E-sports is de intellectuele confrontatie tussen mensen door middel van elektronische apparatuur als sportuitrusting. Door middel van sport kunnen we het denkvermogen, reactievermogen, coördinatievermogen en wilskracht van deelnemers oefenen en verbeteren om de teamgeest van de deelnemers te cultiveren. Dan zijn de stoelen die door deelnemers aan de wedstrijd worden gebruikt E-sportstoelen.

E-sportstoel, ook wel E-sportstoel genoemd. Onder hen is E-sport de activiteit van videogameconcurrentie die het niveau van GG-quotum bereikt; competitie GG-quot ;. E-sports is het gebruik van elektronische apparatuur als sportuitrusting, de intellectuele confrontatie tussen mensen. Door middel van sport kunnen we het denkvermogen, reactievermogen, coördinatievermogen en wilskracht van de deelnemers trainen en verbeteren en de teamgeest cultiveren. E-sports is ook een beroep, vergelijkbaar met niet-elektronische spellen zoals schaken.

De e-sportstoel is niet beperkt tot de gamestoel, maar wordt veel gebruikt in de werk-, studie- en productieplekken van mensen van&# 39. Het heeft een zeer hoge ergonomie en is goed voor de gezondheid.

Kenmerken van E-sportstoel

1. Stofmix en match: volgens de comforttestresultaten van Europese stoelexperts is de rug gemaakt van zacht leer voor sportwagens, is het zitkussen gemaakt van koolstofvezel kunstleer voor raceauto's en zijn de zijvleugels nog steeds versierd met zeer geprezen speciaal racedoek.

2. Kleurenmix en match: absorbeer de klassieke rode en zwarte kleuren van de F1-racewagen, meng het concept van een zwart-wit rasterpatroon en interpreteer de geest van F1 perfect.

3. Visueel effect: de algehele modellering is modieus en sfeervol. Het is niet alleen eersteklas in uitvoerbaarheid, maar ook in decoratie, wat de perfecte overgang van pragmatisme naar nieuw visualisme realiseert.

4. Upgrading van stalen raamwerk: optimaliseer het interne raamwerk op basis van het origineel. De totale dikte van het frame is 1 mm, wat het comfort verbetert en de veiligheid garandeert.

5. Upgrade van vulspons: verlaat de binnenlandse koudschuimspons met hoge dichtheid, gebruik de geïmporteerde speciale spons voor de eerste keer voor een racestoel en passeer de 100.000 keer extrusietest zonder vervorming.

6. Hoge rechte rug: het kan het probleem goedmaken dat de meeste computerstoelen een lage rug hebben, en het hoofd en de nek kunnen niet leunen en rusten. Tegelijkertijd kan het ook de juiste hoek van uw heup en taille behouden, waardoor het de eerste belangrijke rechte hoek tussen de drie door de medische gemeenschap erkende rechte zitposities bereikt.

7. 180 graden hoekregelaar: het kan de achterkant aanpassen aan elke hoek die u comfortabel voelt voor rust; het kan zelfs bijna 180 graden worden geplaatst, plat liggend voor een dutje, lunchpauze en diepe slaap; het is vooral geschikt voor mensen die langdurig op computers werken of spelletjes spelen.

8. Verstelbare armleuning: de armleuning kan op de juiste hoogte worden afgesteld, zodat het ellebooggewricht van toetsenbord en muis gedurende lange tijd 90 graden is, wat de tweede door de medische gemeenschap erkende rechte hoek bereikt, en voorkomt effectief schouderglijden en gebochelde veroorzaakt door langdurige vermoeidheid van schouders en polsen.

9. Vijfsterren ijzeren voeten: vrij te bewegen, veilig en sterk, vol metaaltextuur en moderne smaak, wat" mobiel kantoor" groot gemak brengt.

10. Hoogte omhoog en omlaag functie: de stoel kan worden aangepast aan de meest comfortabele hoogte, afhankelijk van de hoogte van het bureau of het computerbureau, en de superflexibiliteit kan uw wonderbaarlijke laten zien.

11. De accessoires zijn rijk en flexibel: zoals hoofdsteun, heupkussen, pedaal, enz., Die meer hulpapparatuur bieden voor gezondheid en comfort.

Aankoop van E-sportstoel

1. Kussen.

De meeste computerstoelen zijn sponskussens. En goede kussenkosten zijn hoger, dus sommige bedrijven om de kosten te verlagen, doen artikelen over het kussen, zoals het verminderen van de dikte van de spons, of de sterkte van het materiaal is niet voldoende. Een goed kussen is over het algemeen dikker en heeft een verzonken boogcurve om zich aan te passen aan de billen van mensen' Bovendien is een goede kussenelasticiteit beter. Als het kussen relatief dun is, is het niet comfortabel om op te zitten. Als het kussen erg dik maar niet elastisch is, kan de handelaar slechte materialen gebruiken.

2. Zitgevoel.

Als het ontwerp redelijk is, voelt de stoel over het algemeen comfortabel aan en heeft het kussen een goede ontvankelijkheid en inclusiviteit, om niet ongemakkelijk te voelen.

3. Terug.

De achterkant moet betrouwbaar zijn. De rugleuning van sommige stoelen is relatief los. Als je achterover leunt, maakt het geluid. Dit type stoel is gemakkelijk te beschadigen.

4. Algemene structuur.

Probeer links en rechts te schudden. Als de algehele structuur van de stoel onstabiel is, is deze gemakkelijk te beschadigen.

5. Armleuning.

Probeer uw handen op de armleuning te leggen, of de hoogte comfortabel is.

6. Luchtstang.

Als je een draaistoel koopt, probeer dan de draaistoel op te tillen en voel of het tillen soepel verloopt. Als je je droog voelt, is de kwaliteit van de luchthendel niet goed.

7. Zorgeloze functie.

Sommige stoelen hebben de functie vrij te kunnen leunen. Probeer de functie te openen en voel of je gerust kunt zijn.

8. Verborgen structuur.

Draai de stoel om en kijk naar de verborgen structuur. Als de onderdelen ruw of zelfs roestig zijn, zijn het inferieure producten.

9. Wielen.

Als je een draaistoel koopt, controleer dan of het wiel soepel beweegt. Als het droog is, behoort het tot een inferieur product.