market@yxchairs.com +86-572-5010980
Hoe kantoormeubilair te gebruiken om een betere kantooromgeving te creëren

Hoe kantoormeubilair te gebruiken om een betere kantooromgeving te creëren

Oct 08, 2019

Kantoormeubilair is het duurste item in alle kantooromgevingen, en de stijl en stijl van kantoormeubilair kan een aanzienlijke invloed hebben op de algehele stijl van het kantoor. Daarom moet bij het ontwerpen van de ruimte rekening worden gehouden met kantoormeubilair. Het meubilair moet in harmonie zijn met de algehele stijl en de toon moet harmonieus zijn om een comfortabele kantooromgeving te creëren.Ten eerste, waarom kantoormeubilair zou moeten worden geïntegreerd in het ontwerp van de ruimte


Kantoormeubilair is een essentiële "taal" voor het ontwerpen van ruimtes. De rol van kantoormeubilair is niet alleen decoratie, het kan de visuele ervaring bevredigen en de ruimte verdelen, de ruimtekenmerken definiëren en functies gebruiken.


Ten tweede, hoe de ideale lay-out van kantoormeubilair te ontwerpen


Het is het beste om verschillende plannen te ontwerpen op basis van de grootte van het kantoor en kantoormeubilair, en de stijl en prijs volledig te vergelijken en uiteindelijk een bevredigende oplossing te bepalen.


De kleur van het kantoormeubilair moet worden afgestemd op het wandoppervlak en het effect van het rangschikken van de accessoires moet volledig worden overwogen. De kleur van kantoormeubilair moet ook worden gebaseerd op de grootte van het kantoor. Als de kantoorverdieping hoog of laag is, moeten het kantoormeubilair en de muurkleur dicht bij elkaar liggen, wat resulteert in een groter ruimtegevoel. Als het kantoor ruimer is, kunt u meubels kiezen die niet dezelfde kleur hebben als de muur en toch moeten overeenkomen met de kleuren. Ten slotte wordt het kantoormeubilair gebruikt als achtergrondkleur en worden de accessoires met complementaire kleuren geselecteerd voor verfraaiing.


Ten derde, de lay-outregels voor kantoormeubilair


Regelingsregels: groot en klein fasecontrast, hoge en lage verbinding, geschikt voor het proces


Kantoormeubilair is het grootste deel van de indeling van de ruimte, wat een grote impact heeft op de verfraaiing van het kantoor. Onredelijk kantoormeubilair heeft niet alleen invloed op het uiterlijk, maar is ook onpraktisch en brengt zelfs ongemak met zich mee.


Over het algemeen worden mensen gebruikt om het kantoor in drie gebieden te verdelen: ten eerste het kantoorgedeelte, dat voldoende licht en minder lawaai moet hebben; ten tweede zal het recreatiegebied, in het algemeen de hoek van het kantoorgebied, geen invloed hebben op de kantoormensen, maar ook mensen laten ontspannen; de derde is het bezoekersgedeelte, voor het gangpad van de toegangsdeur, naast het verlaten van een bepaalde site met wandelactiviteiten, kunt u banken, tafels en stoelen in dit gebied plaatsen.


Op dezelfde manier wordt kantoormeubilair in een zone geplaatst en kan de kamer redelijk en comfortabel worden gebruikt. Hoge meubels en lage meubels moeten ook met elkaar worden geregeld. De ups en downs van kantoormeubilair zijn te groot en het is gemakkelijk om een rommelig gevoel te veroorzaken. Kortom, de indeling van kantoormeubilair moet groot, hoog en laag zijn, en patchwork. Als het kantoormeubilair aan een kant klein en klein is, kan de balans worden bereikt door middel van bonsai, kleine meubels en wanddecoratie.


Ten vierde, de relatie tussen menselijke activiteiten en kantoormeubilair


Een enkele bankbreedte van 650-850 mm, de voorkant moet 450-650 mm ruimte hebben, zodat de benen vrij kunnen bewegen.


Voordat het bureau de positie van de stoel moet overwegen, moet rekening worden gehouden met de ruimte die door de lade wordt ingenomen. De eerste heeft een breedte van 600 mm of meer nodig en de laatste is minimaal 400 mm. De breedte van de ruimte moet door meer mensen worden bepaald.


Houd bij het plaatsen of maken van kantoormeubilair ook rekening met het openen van de deur, maar laat ook een bepaalde ruimte voor de deur vrij, laat de deur niet in aanraking komen met het kantoormeubilair.