market@yxchairs.com +86-572-5010980
Hoe e-sports stoelen te verkopen aan zwangere vrouwen

Hoe e-sports stoelen te verkopen aan zwangere vrouwen

Aug 26, 2020

Toen de e-sportsmarkt verder groeide, besloot Dereks naar een andere zee te varen.

Herman Miller, een meubelmerk van wereldklasse opgericht in 1905 en bekend als "vleiende billen van mensen", maakte een high-profile claim dat toen hij verkocht 7 miljoen stoelen in 100 jaar, een bedrijf in Wuxi, jiangsu provincie in het oosten van China, verkocht 6 miljoen stoelen in slechts 10 jaar. Deze schijnbaar briljante prestatie is niet zijn doel.

Dit Chinese merk heet dereks, een kleine fabriek die als eerste racestoel OEM maakte. Nu zijn de stoelen worden verkocht aan NASA, Hollywood en NBA in de Verenigde Staten; in Europa, heeft het verkocht aan de grote spelteams, Duitse Bundesliga Bayern München, Braziliaanse ster Neymar en "alien" Ronaldo; In China hebben beroemde mensen als Wang Sicong, Li Kaifu en Ma Yun nauw contact met hem.

ontvangen erkenning alleen van buitenstaanders

In 2017 luidde de e-sportsindustrie een ongekende ontwikkeling in. De werkelijke omzet van china's e-sports game markt bereikte 73,05 miljard yuan, een omhoog 44,8% jaar-op-jaar, en de schaal van E-sports afgeleide markt bereikte ook 4,06 miljard yuan.

Als belangrijkste groeikracht van de e-sportsderivatenmarkt bedraagt de jaarlijkse productiegroei en de omzetgroei van e-sportsstoel respectievelijk 15,6% en 16,3%. Het kan ontwikkelen en groeien met het dividend van e-sports industrie en internet. De specifieke term "E-sports chair" werd uitgevonden door Wu Qing, CEO van dirix.

Al in 2003, nadat Wu Qing de fabriek van zijn vader had overgenomen, kwam hij op het idee om een eigen merk te bezitten, dus verbeterde hij de computerstoel op basis van de racestoel. In 2006 werd Dereks geboren in Wuxi. In de begindagen zocht hij naar verschillende verkoopkanalen, zoals e-commerce en internetcafés, maar de resultaten waren niet bevredigend.

Later, op voorstel van een voormalige collega werkzaam bij Yahoo, begon hij aandacht te besteden aan de e-sport industrie en creatief noemde de stoel "E-sports stoel". In 2007, dereks gesponsord ster oorlog voor het eerst in China, en officieel werd geassocieerd met E-sports.

Ondanks de ervaring van OEM-productie van racestoelen, zijn er nog steeds verschillende problemen in de vroege producten van Dereks. Of het nu gaat om het uiterlijk ontwerp, comfort niveau, of de kwaliteit van de producten, ze hebben feedback en zelfs kritiek ontvangen van gebruikers. Wu Qing hecht veel belang aan dergelijke problemen, dus hij controleert persoonlijk het ontwerp, de productie, de productie en de verkoop van producten.

Dirix had geluk. Op dat moment was de markt in de pioniersfase, en er waren geen sterke concurrenten. De markt bevatte ook een reeks kleine fouten van dirix. Dus in 2006-2009, dereks voltooide een iteratie van haar producten in de Chinese markt.

Maar in de afgelopen jaren, dereks maakte niet veel golven. Omdat de binnenlandse e-sportindustrie in deze periode nog in de kinderschoenen staat, zijn zowel de standaardgraad als de invloed van het evenement beperkt. Op dat moment werd de binnenlandse markt bijna gedomineerd door racestoel, netto stoel en dubbele achterstoel. Plotseling verscheen er plotseling een product met een vreemd uiterlijk en kleurrijke kleur, dat het doelwit van hun kritiek werd.

Om de markt van E-sports stoelen uit te breiden, wu Qing nam ook het initiatief om zijn voormalige racestoel collega's of een aantal mensen die wilden de industrie te bespreken en onderzoek te nemen, fabrieken te bezoeken, ervaringen te delen, enz.

In de wereld, wereldklasse evenementen zoals WCG (World E-sports competitie), CPL (professionele E-sports League) en ESWC (Electronic Sports World Cup) naderen volwassenheid. Op dit moment, Wu Qing's ogen zijn gericht op het buitenland.

In 2013 registreerde Wu Qing het handelsmerk van "dxracer" in de Verenigde Staten en begon online te verkopen. Hij speelt nooit de Chinese kaart, zo veel gebruikers in Europa en de Verenigde Staten nog steeds niet weten dat dirix is een Chinese onderneming. Het voordeel hiervan is dat het handiger is om de samenwerking met verschillende competities en ondernemingen in de Verenigde Staten te bespreken.

In de afgelopen twee jaar, bijna alle stoelen die worden gebruikt in game wedstrijden zijn dirix's E-sports stoelen, en het merk promotie heeft bereikt het wereldwijde niveau. Van het sponsoren van WCG-evenementen tot wereldberoemde teams als Fnatic, Navi en SKT1, de merkwaarde van Dirix begon zich te vormen.

In de Amerikaanse markt, de prijs van derrick's e-racing stoel is tussen de $ 300 en $ 500 per stuk. Zelfs sommige jonge mensen die de stoel hebben gekocht, moeten het laten zien op sociale netwerken zoals twitter of Facebook. Dereks E-sports stoel wordt geleidelijk begunstigd door veel Europese en Amerikaanse game spelers, en het merk is diep geworteld in de harten van de mensen.

In 2015, toen de binnenlandse Aofeng elektrische racestoel LPL (hero League China League) begon te sponsoren, realiseerde Wu Qing zich dat de tijd rijp was. Op dat moment, de omvang van de Chinese E-sport markt had bereikt 26,9 miljard yuan. Met de geleidelijke opening van de televisie-uitzendingen, de toename van reclame sponsoring bedrag, de bevordering van de fans 'economische waarde, en de liberalisering van het raden en gokken, de toekomstige marktschaal zal naar verwachting leapfrog groei te bereiken. Op basis van de wereldwijde lay-out heeft dirix zich opnieuw gericht op binnenlands.

Veranderingen in het marketingtijdperk

Maar de tijden zijn veranderd.

Durex gaf geen cent uit om sterrenoorlog te sponsoren in 2007, slechts 30 stoelen werden vervangen. Bij het sponsoren van wcg internationale evenementen, Wu Qing was gebroken door de kosten van slechts tienduizenden yuan. Maar met de snelle ontwikkeling van de e-sports industrie, de marketing kosten is buiten ons bereik.

Vorig jaar, Mercedes Benz direct besteed ten minste 20 miljoen yuan in sponsoring vergoedingen in de wereldwijde finale van de League of heroes gehouden in het nest van de vogel; onder de officiële sponsors van LPL dit jaar, dxracer was de kleinste sponsor aan de onderkant, met Mercedes Benz, Doritos, zhanma en Intel in de voorkant