market@yxchairs.com +86-572-5010980
Hoe gaming stoel te selecteren

Hoe gaming stoel te selecteren

Jun 16, 2020

Met de snelle ontwikkeling van de e-sports industrie, gaming stoel is geleidelijk gekomen in de visie van mensen. Een goede E-sports stoel maakt niet alleen de studie wedstrijd meer cool, maar stelt ook mensen die zijn in de voorkant van de computer voor een lange tijd om een juiste zithouding te handhaven, weg van de pijn veroorzaakt door zitten voor een lange tijd. We weten allemaal dat de markt groot is en dat de kwaliteit van de producten onvermijdelijk ongelijk is. Vergeleken met de gewone stoelen en de elektrische racestoelen is de opening in één oogopslag duidelijk.

1. Stoelframe

Het skelet is het basisonderdeel van de elektrische gaming stoel. Op basis van het skelet wordt een elektrische racestoel geproduceerd. Het materiaal en de afwerking van het skelet bepalen grotendeels de bovengrens van de kwaliteit van de elektrische racestoel.

QPAD qs-80 elektrische racestoel neemt het stalen gesmede kader als de interne ondersteuning van de stoel en de piano porselein bescherming voor het kader, die de levensduur en draagkracht van de stoel kan verbeteren, solide en betrouwbaar. De gewone staal gebruikt voor gewone elektrische racestoelen, en zelfs sommige zogenaamde "hot same type" gebruik inferieure metaal, niet alleen kan niet een beschermende rol spelen, maar ook leiden tot veiligheidsrisico's.

2. Comfort van kussen

Het is mogelijk dat sommige merken van E-sports stoelen gekocht door spelers zijn niet zo comfortabel als ze denken. In feite is dit fenomeen grotendeels te wijten aan de slechte selectie van sponsmaterialen van sommige merken, het gebruik van gerecyclede spons gemaakt van industrieel afval en het ruwe lederproductieproces.

QPAD qs-80 elektrische racestoel keurt de geïmporteerde high-density originele spons voor raceauto, die is zeer elastisch en niet gemakkelijk te vervormen na het zitten voor een lange tijd. Bovendien past de rugleuning die is ontworpen door ergonomie goed in de rugcurve. Zittend op de stoel kan verspreiden de kracht op de billen naar de rugleuning en kussen, dus zelfs na het zitten voor een lange tijd, het hele lichaam zal geen pijn voelen.

Bovendien is het leer gebruikt voor de zetels is dicht bij het lederen gevoel, dat is zacht en netjes. Elke naai is zeer delicaat, en de algehele afwerking is zeer attent.

3. Mobiliteit van leuningen

Sommige merken van leuningen zijn vastgesteld, sommige lange jongens en petite meisjes kunnen niet worden gebruikt om het, en iedereen heeft zijn eigen relatief comfortabele zithouding, dus de ervaring van de spelers zal erger zijn.

QPAD qs-80 elektrische racestoel is een verstelbare armsteun, die kan worden aangepast voor het tillen, interne gesp, en externe uitbreiding. De maximale hefafstand is 10cm, zodat spelers meer vrije keuzeruimte hebben en online comfortabeler werken.

4. Het is niet genoeg om alleen SSG luchtdrukbalk te hebben, maar ook om explosiebestendige stalen plaat te hebben

Sommige spelers hebben misschien wat nieuws gezien over de explosie van de elektrische racestoel die ervoor zorgde dat de passagiers ontploften. De sleutel ligt in de luchtdrukbalk, dat is een van de gevaarlijkste onderdelen van een lift stoel. QPAD qs-80 elektrische racestoel is uitgerust met SGS klasse IV gecertificeerde hydraulische druk bar, die kan dragen 250kg druk, 300000 keer zonder luchtlekkage, en is relatief veilig en betrouwbaar. De concentratie stikstof, het inerte gas dat in de luchtstaaf wordt gevuld, mag niet lager zijn dan 90%. De reden waarom de elektrische stoel explosie optreedt in het nieuws is ook gerelateerd aan de fabrikant Jerry gebouw en stikstof zuurstof gemengde vulling. De high-end elektrische racestoel besteedt meer aandacht aan veiligheid, dus het zal worden uitgerust met explosie-proof stalen plaat. De explosiebestendige stalen plaat is onder het kussen geplaatst, met een dikte van meer dan 4mm. QPAD GS-80 is uitgerust met 5mm dikke explosiebestendige stalen plaat, wat mensen comfortabeler maakt.

5. Vijfsterrenvoet en universeel wiel

Op dit moment zijn er in principe drie soorten stoelklauwen: aluminiumlegering, nylon en staal. De prijs is de hoogste van aluminiumlegering, nylon is gemakkelijk om het ontwerpthema te passen, maar het dragen is slecht.

Een goede elektrische racestoel is meestal gemaakt van vijf-sterren voeten gemaakt van aluminium legering, die een goed lager effect heeft. Het is meer dan 1500 kg, dus je hoeft je geen zorgen te maken over zitten.

De vijfsterrenvoet is uitgerust met een hoge sterkte gedempt universeel wiel, zodat de levensduur van de stoel langer is. Het mute-effect is uitstekend. Het maakt niet uit op de tegel of de vloer, het geluid van het wiel zal de slapende baby niet storen. De wielen zijn verpakt met PU materiaal, die langdurig gebruik kan verdragen zonder gemakkelijke slijtage.