market@yxchairs.com +86-572-5010980
Hoe de lumbale wervelkolom te beschermen tegen de bureaustoel

Hoe de lumbale wervelkolom te beschermen tegen de bureaustoel

Jul 18, 2018

In het dagelijkse werk, als we lange tijd in een onredelijke bureaustoel zitten, zal dit rechtstreeks van invloed zijn op de werking van ons menselijke spijsverteringsstelsel. Deze kleine ervaring heeft een diepe ervaring en verstoort de stofwisseling van de nieuwe stad. En het veroorzaakt verschillende lichamelijke ziekten, dus deze bureaustoelkeuze is vooral belangrijk. Laten we eens kijken hoe de bureaustoel de lendenwervel beschermt en hoe de bureaustoel te kopen.

Hoe de lumbale wervelkolom te beschermen tegen de bureaustoel

Het chassis moet stabiel zijn en het is vaak nodig om in het werk te bewegen. De stoel met zwenkwielen wordt de mainstream en de vijfpunts steunwielen voldoen aan de eisen van een stabiele nieuwheid en er is geen kantelen, wat de veiligheid verbetert;

Het materiaal wordt geselecteerd op basis van de werkelijke behoeften. Het is verdeeld in mesh-doek en leer. Elk heeft zijn eigen kenmerken: het leer is gemakkelijk te reinigen, maar de luchtdoorlaatbaarheid is slecht; het gaas heeft een goede luchtdoorlaatbaarheid, maar het houdt de stabiliteit niet in stand; de rugleuning moet hard zijn en mag niet te zacht zijn;

De armleuningen mogen niet te hoog zijn, wat kan leiden tot hoge schouders, die gemakkelijk ongemak in de rug en nek kunnen veroorzaken;

Aanpassingsvermogen is belangrijk en het comfort kan worden aangepast aan de fysieke conditie en het gevoel van verschillende gebruikers. De hoogte kan worden aangepast, inclusief de hoogte, diepte en inclinatie van de stoel, de hoogte en helling van de rugleuning, de hoogte en breedte van de armleuning;

De rug van de stoel moet worden ondersteund door de lendenwervels. We wennen vaak aan het vasthouden van een kussen achter de taille. Als de verkeerde positie verkeerd is, zal deze zichzelf vernietigen, wat ongemak veroorzaakt;

Hoe kan ik bureaustoelen kopen?

1, de diepte van de bureaustoel

Bij meer formele gelegenheden zitten mensen in een meer zittende positie. En als de zithouding van de persoon correct is, moet u voor de stoel zitten in een positie die "lichter" is. Als u thuis bent, zullen mensen meer ontspannen zijn, en het is onwaarschijnlijk dat deze situatie dieper wordt. Daarom moet u op het moment van aanschaf gaan zitten en u kunt zien of het voldoet aan de behoeften van het kantoor.

2, bureaustoel - de hoogte van de stoel

Dit ligt dicht bij de voetlengte van de gebruiker. Natuurlijk, afgezien van de hoge stoel van het type barstoel, is de hoogte van de stoel van de algemene stoel niet te overdreven, maar als de eenheid een kleine lengte heeft, moet deze worden overwogen.

3, de hoogte van de armsteun

Als u zit, als u gewend bent om uw handen op te hangen, kies dan een bureaustoel met een lage armsteun of zonder armleuningen; maar als je de hele persoon in het midden van de bureaustoel wilt krimpen, dan is de armleuning hoger en is de stoel dieper. De stoel is waarschijnlijk de beste keuze.

4, de hoogte van de achterkant van de stoel

Mensen die graag in gevaar willen zitten, naast ontlasting zonder armleuningen en rugleuningen, kunnen ook kiezen voor lage armleuningen en stoelen met lage rugleuning. Op dat moment bevindt het zwaartepunt van de inzittenden zich in de taille van de persoon; als je je op de rug wilt concentreren en daarom op de rugleuning wilt vertrouwen, kies dan voor een stoel met een hogere rugleuning. U kunt ook zien of de hoogte van de rugleuning zich dicht bij de nek bevindt. Soms ligt de hoogte van de rugleuning van de stoel dicht bij de nek, maar de gebruiker legt gewoonlijk de nek op de rugleuning in een hoek van 90 graden, wat gemakkelijk nekletsel kan veroorzaken.

5, de helling van de stoel

Hoewel de indruk van de bureaustoel ongeveer 90 graden lijkt te zijn met het zitkussen en de rugleuning, zijn de meeste zelfs iets naar achteren geplaatst, de hele persoon zit comfortabel in de stoel. De bureaustoel met meer vrijetijdsprestaties heeft een grotere neiging en de persoon die erop zit lijkt op een stoel te liggen.

6, de zachtheid van de stoel

Merk op dat de zachtheid van het zitkussen en de rugleuning comfortabel is. Als de bureaustoel niet met een kussen of rug is bevestigd, kijk dan direct naar de hardheid van het materiaal zelf. Besteed voor het overige aandacht aan de gebruikte interne vulling en probeer deze te voelen wanneer u rechtop gaat zitten.

7, de stabiliteit van de stoel

Merk op dat de stoel is behandeld in de structurele details en dat de stabiliteit van de stoel bekend is. In het bijzonder dient een enkele stoel, zoals een stoel met een stoelvoet als de hoofdsteun, aandacht te besteden aan de structurele problemen, zoals het gezamenlijk inspecteren van kaarten en schroeven. Het wordt aanbevolen dat de gebruiker probeert te gaan zitten in de aankoop en het lichaam een beetje schudt om de stabiliteit van de stoel te waarderen.