market@yxchairs.com +86-572-5010980
Hoe de bureaustoel schoon te maken

Hoe de bureaustoel schoon te maken

Oct 19, 2019

De vlekken op de bureaustoel kunnen worden schoongemaakt, maar de bureaustoel van verschillende materialen wordt niet op dezelfde manier schoongemaakt. Redelijke reiniging kan de levensduur van de stoel verlengen.


Gangbare bureaustoelen zijn gemaakt van PU, mesh, leer en stof. De specifieke reinigingsmethoden voor verschillende materialen zijn als volgt:


PU, gaas bureaustoel schoonmaken

Het PU-materiaal is een synthetisch synthetisch leermateriaal dat mooi en gemakkelijker te verzorgen is dan het leer. De armleuning van de stoel is gemaakt van pu-materiaal. Tijdens het reinigingsproces wordt het meestal afgeveegd met een natte handdoek om de meeste vlekken te verwijderen. Gebruik indien nodig een leerreiniger of een leerpoetsmiddel om het pu-materiaal glanzender en duurzamer te maken. Wat het gaasdoek betreft, kunnen sommige rugleuningen van de stoel of de gaashoes van de stoelhoes worden gereinigd en gereinigd met een borstel. Het materiaal van het gaas is slijtvast en relatief snel aan de lucht gedroogd en u hoeft zich geen zorgen te maken over de mogelijkheid van borstelen.


Mesh office chair


Leren bureaustoel schoonmaken

Ademend, zomergebruikers zijn gevoelig voor zweten op de rug, dus koop gewoon een lederen bureaustoel, gebruik een beschermende wax om een beschermende film op de bureaustoel aan te brengen om te voorkomen dat zweet en modder onderdompelen in de huid van de lederen bureaustoel, niet schrobben met water Als je het lange tijd doet, zal het de dermis doen uitharden en zal het niet zo zacht zijn als het was toen je het kocht. Onderhoudstijd, meestal eenmaal per maand, voor het seizoen van gemakkelijk zweten in de zomer, kan eenmaal per week worden gehandhaafd.

Leather office chair

Laken bureaustoel schoonmaken

Veeg de stofzuiger voorzichtig schoon, of gebruik warm water + afwasmiddel om af te vegen, maar vermijd het gebruik van een borstel om te vegen, als u een borstel gebruikt om de stof af te vegen, zal de pilling beschadigd raken, waardoor de stoffen bureaustoel er oud uitziet.


Cloth office chair