market@yxchairs.com +86-572-5010980
Hoe een vrijetijdstoel kiezen?

Hoe een vrijetijdstoel kiezen?

Jul 18, 2018

Bij de aankoop van specifieke meubels heeft iedereen zijn eigen gewoonten. Hoe kiest u dan een stoel volgens uw werkelijke situatie? Vooral volgens de gewoonte om te kopen.

1, de diepte van de vrije stoel

Over het algemeen is de zithouding van de persoon in een meer formele gelegenheid heel rechtuit, en meer mensen willen graag in een "lichtere" positie voor de stoel zitten. Als u echter thuis bent, kunt u dieper zitten als u zich ontspant en de hele persoon in een stoel lijkt te zitten.

Wanneer je koopt, kun je zitten en kijken en de diepte van het hele lichaam voelen wanneer je op de stoel zit, je kunt weten of het rekening houdt met de behoeften van publiek en privé.

2, de hoogte van de vrije stoelvoeten

De hoogte van de vrije stoelvoet is gerelateerd aan de lengte van het been van de gebruiker. Met uitzondering van de hoge stoel van het type barstoel, is de hoogte van de stoel van de algemene stoel niet te overdreven, maar als er een klein postuur of een kind in het huis is, houd er dan ook rekening mee.

3, de hoogte van de vrije stoel armleuning

Als je de gewoonte hebt om je handen op te hangen, kies dan een stoel met een lage armleuning of geen armleuningen. Als je de hele persoon in het midden van de stoel wilt verkleinen, is de stoel met een hogere armleuning en een dieper zitten waarschijnlijk de beste keuze.

4, de hoogte van de vrije stoel terug

Voor diegenen die graag "gewoon in gevaar willen zitten", naast ontlasting zonder armleuningen en rugleuningen, kunt u ook kiezen voor lage armleuningen en stoelen met lage rugleuning. Op dit moment wordt het zwaartepunt van de inzittenden op de taille en de heupen van de persoon gelegd; Als u een rug hebt en daarom op de rugleuning leunt, kunt u een stoel met een hogere rugleuning kiezen. U kunt ook zien of de hoogte van de rugleuning zich in de buurt van de nek bevindt, soms op een stoel bij de nek, in plaats daarvan dat de gebruiker gewoonlijk de 90 graden hoek op de rugleuning plaatst, wat op zijn beurt gemakkelijk schade aan de cervicale wervelkolom kan veroorzaken.

5, de helling van de vrije stoel

De helling van de rug en de zachtheid van de "toevoeging" moeten ook in aanmerking worden genomen.

De helling van de rug van de stoel is 90 graden begrensd, en de meeste stoelen zijn iets meer dan 90 graden, zodat het zwaartepunt iets naar achteren kan zijn en de hele persoon veilig op de stoel kan zitten. De stoel met een grotere vrijetijdsfunctie heeft een grotere helling en geeft het gevoel "op een stoel" te liggen.

6, de zachtheid van de vrije stoel

Of de zachtheid van het zitkussen en de rugleuning comfortabel is. Als de stoel niet is bevestigd met een zitkussen of een rugkussen, kijk dan direct naar de hardheid van het materiaal zelf. Het "extra deel" moet aandacht besteden aan de gebruikte interne vulling en testen hoe het voelt na het zitten. .

7, de stabiliteit van de vrije stoel

Uit de details van de structuur van de stoel is het belangrijk om de stabiliteit van de stoel te kennen, zoals het controleren van de verbindingen zoals cassettes en schroeven. Het wordt aanbevolen dat de gebruiker probeert de aankoop te bekijken en het lichaam enigszins schudt om de stabiliteit van de stoel te begrijpen.