market@yxchairs.com +86-572-5010980
Hoe kies je een goede gaming stoel

Hoe kies je een goede gaming stoel

Aug 12, 2020

Gaming stoel

De gaming stoel is een speciale stoel voor E-sports. Het is speciaal ontworpen voor de concurrenten om een comfortabelere zitomgeving en concurrentieervaring te creëren. De algemene E-sportsstoel heeft de volgende kenmerken:

Ten eerste,de visuele ervaring is meer in lijn met de toestand van de speler van het spel, om volledig te overwegen de meeslepende ervaring van de speler, door de rijkdom van kleur, PVC lederen ontwerp van verschillende soorten producten.

Ten tweede, de eSports stoel is een speciale stoel die voldoet aan het principe van ergonomie in een echte zin, dat is de sleutel tot gewone stoelen te onderscheiden.

Bovendien is de eSports stoel veiliger dan gewone stoelen. Zolang het een merknaam especial stoel, zal het strikt vast te stellen gestandaardiseerde materialen op de air bar en stoelframe.

Kortom, de komst van e-sports stoel is het onvermijdelijke product van de ontwikkeling van E-sports. Vergeleken met gewone computerstoel, het heeft vele voordelen.

Hoe speelstoel kiezen?

1. Kijk naar het frame

Op dit moment zijn er drie soorten van vijf klauwmaterialen voor stoelen: staal, nylon en aluminium.

In termen van kosten, aluminiumlegering > nylon > staal. Echter, elk merk heeft verschillende materialen, en het kan niet willekeurig worden gezegd dat aluminium legering materiaal moet beter zijn dan staal.

In de aankoop van de tijd, om te zien of de vijf klauw buis wand materiaal is solide. De vijf klauwmaterialen van E-sports stoelen zijn veel breder en sterker dan gewone computerstoelen. De vijf klauw draagvermogen van het merk E-sports stoelen kan oplopen tot meer dan een ton, die kan voldoen aan de behoeften van alle gebruikers. Als het te dun is of de vijf klauw materiaal is onvoldoende, de statische dragende is in principe geen probleem, maar de ogenblikkelijke dragende is slecht, en de duurzaamheid zal ook slecht worden.

2. Kijk naar het schuim

Bij het kiezen van E-sports stoel, is het raadzaam om te kiezen voor een hoge dichtheid originele vormgeving spons. De kosten van de gevormde spons zijn hoger. Het moet een mal openen en een geheel vormen. Vergeleken met de niet-gevormde spons, de dichtheid en veerkracht zijn sterk verbeterd, en het is duurzamer.

In het algemeen, hoe hoger de dichtheid, hoe beter de veerkracht van de stoel, en hoe comfortabeler de stoel voelt. De dichtheid van spons van gewone E-sports stoel is 30kg / m3, en de dichtheid van het merk E-sports stoel zoals Aofeng is meer dan 45kg / m3.

3. Kijk naar het algehele skelet

Er zijn in principe drie soorten kussen kader op de markt: engineering houten boord, rubberen strip en stalen frame.

Engineering board staat bekend als secundaire synthese, slechte dragende, maar bevat ook stoffen die schadelijk zijn voor het lichaam, sommige goedkope E-sports stoelen worden in principe gebruikt. Als je een beetje beter bent, u gebruik maken van een groene elastiekje. U wat springback met behulp van de elastiek. Je voelt je zachter als je op de stoel zit.

Maar dit soort plakband kan geen versterkende rol spelen, en het is gemakkelijk te vervormen voor een lange tijd, die de levensduur beïnvloedt. Goede E-sports stoelen over het algemeen vast te stellen geïntegreerde stalen frame. Dit soort stoel met stalen frame structuur kan niet alleen de levensduur en draagkracht van de stoel volledig verbeteren, maar ook de levensduur verlengen. Tegelijkertijd kan het ook pianoverfonderhoud voor het skelet doen, om roestvorming te voorkomen die de levensduur beïnvloedt.

4. Kijk naar de achterkant

Elektrische racestoel is over het algemeen hoge rug, ontworpen volgens ergonomische curve, die de zwaartekracht van het lichaam kan delen en passen het lichaam contour perfect. Bovendien is de beste keuze voor het materiaal van de rug PU-materiaal, dat niet alleen comfortabel en ademend is, maar ook bestand is tegen hydrolyse.

Natuurlijk, in aanvulling op de bovenstaande selectie factoren voor de selectie van E-sports stoelen, anderen, zoals uiterlijk stijl ontwerp, worden geselecteerd op basis van persoonlijke voorkeur. Echter, zolang de bovenstaande punten worden bereikt, een hoge kwaliteit hoge kwaliteit E-sports stoel is niet ver van je vandaan.