market@yxchairs.com +86-572-5010980
Hoe een goede E-sportstoel kiezen

Hoe een goede E-sportstoel kiezen

Mar 16, 2019

Hoe een goede e-sportstoel te kiezen

Met de komst van het informatietijdperk zitten moderne urbanites vaak lang en de grootste hoeveelheid beweging op een dag kan gewoon van de metro naar de gemeenschap beneden zijn.

Langdurig zittend gebruik van computerkantoor, computerspelletjes, internettoegang, enz., Kan voorkomen in moderne gebouwen in hoogbouw, zoals schouderspondylose en het ontstaan van spinale aandoeningen, die zowel angstig als de wil om te werken zijn.


u=4186990682,3802012733&fm=173&app=25&f=JPEG


Na thuiskomst, voor degenen die willen spelen om te ontspannen, vooral de eindspelers, games spelen, eigenlijk allemaal in 2 uur als een eenheid, moet je gewoon gaan zitten en overgeven. Aangezien sedentaire niet kan worden vermeden, is het noodzakelijk om een manier te vinden om comfortabel te zitten. Het is voor de meeste mensen echter moeilijk om een goede zithouding lange tijd te handhaven. Sommige stoelen zijn bovendien slordige, stijve contactoppervlakken en vaste hoogtes, die het ongemak verergeren. Zitten is dus geen eenvoudige zaak.


Office scene (2)


Daarom is een goede e-sportstoel erg belangrijk. Dus hoe kies je een goede eSports-stoel?


【1】 Kussenspons

De algemene ergonomische stoelstoffen zijn allemaal netweefsels, dus de handelaren zullen in principe druk maken op de kussens. Het hoogwaardige kussen is over het algemeen een spons met hoge dichtheid. Het is niet alleen goed voor warmteafvoer, maar heeft ook een goede rebound en inwikkeling. Het kan zich aanpassen aan de ronding van de billen en heeft goede ondersteuning en bescherming voor het lichaam, terwijl het je een comfortabel zitgevoel geeft. .


premium-ergonomic-gaming-chairs44291160704


[2] Pneumatische stang

Als u een ergonomische stoel koopt, moet u de functies zoals heffen, draaien, enz. In ogenschouw nemen en voelen of de stuurstang soepel en soepel is, met of zonder speling en glijden; observeren of het hefgevoel glad is, als het zich geblokkeerd voelt, dan moet je zorgvuldig kiezen met deze computerstoel. Bovendien zijn ergonomische stoelen op veiligheidsgebied over het algemeen erg belangrijk voor de veiligheid, dus als consument moet u rechtop zitten en voelen, als de stoel u een gevoel van kwetsbaarheid geeft, kies dan zorgvuldig.


[3] rugleuning

De rugleuning van de ergonomische stoel moet ook comfortabel en veilig zijn. De achterkant van de stoel kan ook met 155 graden worden gekanteld en kan worden vastgezet. Wanneer u werkt of speelt, kunt u de achterkant van de stoel neerleggen. Een tijdje liggen ligt prettiger dan op de bank liggen. Sommige rugleuningen van de stoel zitten los en zelfs een lichte trilling kan geluid produceren. Dergelijke stoelen zijn niet alleen gemakkelijk te beschadigen, maar soms zijn er ook veiligheidsrisico's.


[4] Besteed aandacht aan de merkkeuze, wees niet hebzuchtig en goedkoop

Veel gewetenloze handelaars in de industrie gebruiken de inferieure materialen om consumenten te misleiden met de slogan van 'e-sports chair'. Hun typische kenmerken zijn goedkoop. Consumenten moeten rationeel omgaan met een dergelijk onbevredigend productgebruik en de echte e-sports chair kennen. De prijs is meestal boven de 500 yuan.


Er zijn echter veel merken van e-sportstoelen. Sommige kleine partners weten misschien niet hoe ze moeten kiezen. Hier bevelen we hoogwaardige e-sportstoelen aan die professionele spelers gebruiken: trots.


ANJI YUEXIN FURNITURE CO., LTD
Toevoegen: No. 609 #, ChangShuo West Road, ChangShuo Street, Anji County, provincie Zhejiang, China
Tel: + 86-572-5010980
Mobiel: +8618806822883
Fax: + 86-572-5010186
E-mail: grace@ajyuexin.com