market@yxchairs.com +86-572-5010980
Hoe u een goede stoel kiest

Hoe u een goede stoel kiest

Jun 29, 2020

Chair is een van de meest voorkomende huishoudens in het dagelijks leven. Het maakt niet uit of het thuis of op een openbare plaats is, bijna elke plaats kan de stoel niet verlaten, waarvan kan worden gezegd dat het een goede metgezel van mensen is. Stoelproductie heeft een zekere aandacht, moet worden ontworpen volgens de verschillende zithouding van mensen, om mensen zich op hun gemak te laten voelen. De volgende kleine series voor iedereen om de standaard voor stoelafmetingen te introduceren en hoe u een stoel kunt kiezen, hopen u te helpen.

Stoelmaat standaard 1, lengte 420 * breedte 500 * hoogte 900 mm

Qua procesontwerp erft deze stoel het minimalisme van de moderne mode. De eenvoudige en verfrissende uitdrukking op de online bar, samen met de gratis combinatie van stoelen, maken de flexibele en diverse behoeften van het moderne leven compleet.

Stoelmaat standaard 2. Lengte 600 * breedte 600 * hoogte 1100 mm

Deze stoel is niet alleen mooi qua design, maar ook fashionable. De eenvoudige toon van de frisse match van houtblokken combineert de modieuze elementen perfect met het delicate esthetische gevoel, wat het buitengewone artistieke gevoel weerspiegelt. In de rustige en nobele kleur verspreidt het de geur van hout.

Stoelmaat standaard III, lengte 435 * breedte 575 * hoogte 938 mm

Deze stoel heeft een effen kleur en een logkleur, wat zeer harmonieus en zacht is. Als je daar zit, kun je de natuurlijke geurgeur voelen. De scherpe randen en hoeken van tafels en stoelen tonen het streven naar een elegant leven.

Hoe een stoel te kiezen

Allereerst moeten we op het materiaal letten. De keuze van de stoel is erg belangrijk. Er mag geen litteken zijn. Als het een metalen stoel is, moeten we letten op de dikte van het metalen materiaal. Hoe dikker de stoel, hoe sterker hij is. Naast aandacht voor stijl, maar ook om te voldoen aan de behoeften van gezinsgebruik, kunt u op het balkon kiezen voor een rotan ijzeren stoel, als de ruimte beperkt is, kunt u kiezen voor een opvouwbare stoel.

De stoel heeft een zeer sterke bruikbaarheid, de belangrijkste functie is rust voor mensen, dus comfort is erg belangrijk, dubbele stoel is ook meer mensen kiezen, deze stoel kan voldoen aan de behoeften van twee of drie personen, kan worden bepaald op basis van het aantal gezinnen leden in de kamer, het gemeenschappelijke materiaal is stof en leer.