market@yxchairs.com +86-572-5010980
Hoe een Esports-stoel te kopen

Hoe een Esports-stoel te kopen

Oct 19, 2019

Kies een goede e-sportstoel om je gezondheid, gelukkige spellen en een gelukkig leven te beschermen.


Een blik op de vijf klauwen:


Momenteel zijn er in principe drie soorten vijfklauwmaterialen voor stoelen: staal, nylon en aluminiumlegering. Qua kosten, aluminiumlegering> nylon> staal, is het materiaal dat in elk merk wordt gebruikt echter anders en kan niet willekeurig worden gezegd dat het materiaal van de aluminiumlegering beter moet zijn dan staal. Bij de aankoop is het noodzakelijk om te zien of het materiaal van de vijfklauwwand stevig is. Het materiaal met vijf klauwen van de esports-stoel zal veel breder zijn dan de gewone computerstoel. Het draagvermogen van vijf tanden van de e-sportsstoel van het merk kan meer dan één ton bereiken, wat kan voldoen aan de behoeften van alle gebruikers. Als het te dun is of het materiaal van de vijfklauw onvoldoende is, is de statische belasting in principe geen probleem, maar de onmiddellijke belasting is slecht en de duurzaamheid is ook verslechterd.


E-sports chair

Tweede blik op de vuller:


Veel mensen zullen zeggen, waarom zou ik een esports-stoel kopen? Het esports stoelkussen is zo hard, niet zo comfortabel als een bank (bankdecoratie-effect).


Omdat de bank te zacht is om erop te zitten, is de ondersteuning van het gewicht van mensen niet stabiel. Gebruikers bewegen hun lichaam vaak opzettelijk of onbewust om een nieuw evenwicht en stabiliteit te zoeken. Daarom zullen mensen die lang op de bank zitten, rugpijn, vermoeidheid, vermoeidheid, schade aan de billen voelen.


De e-sportstoel gebruikt meestal een heel stuk gevormde spons, die geschikt is voor langdurig zittend gebruik.


Er zijn in principe twee soorten sponzen, maagdelijke sponzen en regeneratieve sponzen; stylingsponzen en gewone sponzen.


Gerecycleerde spons: Gerecycleerde spons is de recycling en het hergebruik van industrieel afval. Het heeft een geur en kan schadelijke stoffen bevatten en de gezondheid in gevaar brengen. Slecht zitten, gemakkelijk te vervormen en in te storten. Over het algemeen zijn de goedkoopste stoelen op de markt allemaal gemaakt van gerecyclede sponzen.


Inheemse spons: een heel stuk spons, milieuvriendelijk, zacht en comfortabel, goed zittend.


Dit soort spons is ook een inheemse spons, maar het blote oog kan ook onderscheiden dat de dichtheid erg los is en dat het rot is wanneer het wordt geknepen. Hoewel het zacht aanvoelt wanneer je voor het eerst zit, is het gemakkelijk om lang in te storten en te vervormen.


Stylingsponsjes: In het algemeen gebruiken gewone computerstoelen zelden stylingsponsjes en worden slechts enkele merken e-sportsstoelen gebruikt. De stylingspons is duurder, vereist schimmelopening en is integraal gevormd. De dichtheid en veerkracht zijn aanzienlijk verbeterd in vergelijking met de niet-gevormde spons en het is duurzamer. Over het algemeen geldt dat hoe hoger de dichtheid van de stoel, hoe beter de veerkracht en hoe comfortabeler de stoel. De dichtheid van de spons van de gewone elektrische loopstoel is 30kg / m3. De e-sports stoel van het merk heeft, net als de trotse wind, een dichtheid van meer dan 45kg / m3. Bij het kiezen van een elektrische gamestoel, wordt het aanbevolen om een originele stylingspons met hoge dichtheid te kiezen.


Comfortable esports chair


Drie kijken naar het totale skelet:


Een goede e-sportstoel heeft over het algemeen een geïntegreerd stalen frame-proces, dat de levensduur en de dragende prestaties van de stoel volledig kan verbeteren. Tegelijkertijd wordt onderhoud aan de pianolak uitgevoerd om het skelet te voorkomen dat roest ontstaat en het leven beïnvloedt. Als het online winkelen is, moeten we opletten of de fabrikant de skeletstructuur op de productpagina durft te zetten. Als de interne skeletstructuur niet durft te tonen, kunt u de aankoop in principe opgeven.


Wat het skelet van het kussen betreft, zijn er in principe drie soorten op de markt, engineering houten planken, rubberen strips en stalen frames. Iedereen weet dat het engineeringbord een secundaire synthese is en dat het gewicht slecht is. Het bevat ook stoffen die schadelijk zijn voor het lichaam. Sommige goedkope e-sportstoelen gebruiken dit in principe. Een iets betere gebruikt een groene rubberen strip, die kan worden teruggekaatst door een rubberen band en zachter aanvoelt wanneer u op een stoel zit. Veel van deze strips bieden echter geen versterking en zijn gevoelig voor vervorming gedurende een lange periode, wat de levensduur aanzienlijk beïnvloedt.


Hoe hoger de kosten, dat het gehele zitkussen is versterkt met stalen staven, de kracht is meer in balans en het draagvermogen van het zitkussen is sterk verbeterd.


Vier terugkijken:


In tegenstelling tot gewone stoelen, zijn esports-stoelen over het algemeen hoge ruggen die het gewicht van het onderste deel van de wervelkolom delen; de ergonomische curve van de rug zorgt voor een natuurlijke pasvorm. Het gewicht van de achterkant van de wervelkolom en de achterkant van de dij is goed verdeeld over de zitting en de achterkant van de dij om het ongemak van het drukpunt te minimaliseren.


Over het algemeen is de rugleuning van de esports-stoel op de markt pu-materiaal. Het voordeel van dit materiaal is dat het comfortabel aanvoelt en er hoogwaardig uitziet. Het nadeel is dat het niet gasdoorlatend is en het gemakkelijk kan worden gehydrolyseerd na blootstelling aan water, waardoor de PU-huid gemakkelijk barst.


Om dit tekort te compenseren, zullen veel e-sportstoelen worden opgewaardeerd in de gebruikte materialen, en de beschermende film is bedekt buiten de pu, dat is de hydrolysebestendige pu. Of gebruik pvc-composiettype half pu, pvc-bovenlaag bedekt pu, sijpelt geen water, gebruik lang, terwijl pu-bedekking, zachter en comfortabeler is dan gewoon pvc. De huidige markt heeft drie niveaus van één jaar, twee jaar en drie jaar en e-sportsstoelen van merken gebruiken over het algemeen niveau 3.


Als u de esports-stoel van pu-materiaal wilt kiezen, moet u een stof kiezen die bestand is tegen hydrolyse.


Maar zelfs de beste pu-stoffen zijn niet zo goed als mesh qua ademend vermogen, dus fabrikanten zoals de trotse wind zullen ook het materiaal van de mesh introduceren, en de zomer is niet bang voor zwoele. Vergeleken met gewone computerstoelen van gaas is het ook beter bestand tegen uitrekken en zachtheid. Meer gedetailleerd in het voorbereidingsproces, maar ook uitgerust met vlamvertragende materialen enzovoort.