market@yxchairs.com +86-572-5010980
Hoe de achterkant van de bureaustoel aan te passen

Hoe de achterkant van de bureaustoel aan te passen

Sep 12, 2019

De verstelbare bureaustoel heeft een verstelhendel, meestal aan de rechterkant van de stoel. De specifieke stappen zijn als volgt: 1. Ga op de computerstoel zitten en zoek de verstelhendel. 2. Trek aan de hendel en duw lichtjes op de achterkant om deze los te maken. Het handvat kan onder een hoek worden bevestigd; als je het terug wilt verstellen, blijf dan de hendel bewegen, de achterkant zal een beetje kracht gebruiken, de achterkant van de stoel zal terugveren; 3. De rugleuning is plat: over het algemeen bevindt zich een hendel onder de rechter armleuning; 4. Zwaai heen en weer: er staat een dikke zwarte cilinder voor de stoel en de draaiing naar links en rechts kan de amplitude van de zwaai aanpassen.

office chair

De sleutel is om naar het type stoel thuis te kijken. Een daarvan is om de cirkel te draaien, tegen de klok in wordt lager, met de klok mee wordt hoger, en het schroefprincipe. Er is ook een handvat onder de stoel en het handvat is aangepast aan de hoogte. Afhankelijk van de stijl en de prestaties van de computerstoel, kan de lighoek worden verdeeld in 90 °, 100 °, 125 ° en sommige computerstoelen bereiken een rughoek van 155 °. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat 90 °, 100 ° en 125 ° voldoende zijn voor normaal gebruik bij het achterover leunen.

Hieronder zullen we de rol en het effect van de computerstoel onder verschillende hoeken ontleden. Wanneer de rugleuning en het zitkussen 90 ° zijn, dat wil zeggen de juiste hoektoestand waar we het over hebben, kan het lichaam verticaal worden gemaakt en kan de persoon de natuurlijke relaxatietoestand aan, zodat de rugleuning en de rugleuning van de computerstoel passen samen om de lumbale wervels en de cervicale wervels te beschermen; wanneer de rugleuning en het kussen worden gebruikt; Wanneer het 100 ° is, is dit een toestand van mensen die enigszins ontspannen zijn, dat wil zeggen niet-werkend. Op dit moment is het geschikter om online films te kijken of een aantal casual games te spelen (gebruik 90 ° rugleuning voor competitieve games). In dit perspectief kan aandacht voor een bepaalde hoeveelheid aandacht en mensen in een meer ontspannen toestand, ook een rol spelen bij het beschermen van het gezichtsvermogen; wanneer u de dag van moe werk beëindigt, kunt u de computerstoel instellen op 125 °. 125 ° wordt gebruikt voor de hoek van het kleine puistje, een beetje rust op de ogen, vermoeidheid, wegvegen, dingen inpakken, naar huis gaan om van het leven te genieten; sommige computerstoelen kunnen de rughoek van 155 ° bereiken, in deze hoek Het lichaam is bijna in een vlakke toestand, 155 ° wordt gebruikt voor diepe slaap, en de zwart-witte toon suggereert niet dat de gemiddelde vriend deze hoek niet gebruikt op gewone tijden. Kies voor een diepe slaap 180 ° plat voor meer comfort. Het basisprincipe van ergonomie is dat er niet zoiets bestaat als een "normaal" persoon.

Maar het is niet realistisch om voor elke consument een bureaustoel te ontwerpen. De enige oplossing lijkt te zijn om een volledig verstelbare bureaustoel te bieden . Kies een stoel zoals deze:> Het is gemakkelijk om de stoel aan te passen tijdens het zitten> Eenvoudig in hoogte en hoek te verstellen> Geen druk op de dijen en knieën> De voorkant van de stoel is naar de grond gekanteld om de hoogte van de stoel aan te passen: staand voor de stoel zit de hoogte van de stoel op de stoel onder de knieschijf, de binnenkant van de knie en de voorkant van de stoel bevinden zich 5 cm van de rugleuning zodat er geen opening onder de rug is. De leuning raakt net de elleboog. Door de bovenstaande kennis van de hoekinstelling van de computerstoel, kunt u kiezen op basis van uw behoeften. De hoek van de computerstoel is omhoog.