market@yxchairs.com +86-572-5010980
Hoe comfortabel is een goede e-sportstoel om rechtop te zitten

Hoe comfortabel is een goede e-sportstoel om rechtop te zitten

Nov 16, 2019

Met de populariteit van e-sports zijn e-sportsstoelen een must-have geworden voor gamers. Een goede e-sportsstoel moet niet alleen voldoen aan de langetermijnbehoeften van gamers, maar biedt ook een veilige en stabiele spelomgeving voor spelers.


De esports-stoel is een professioneel team dat zich toelegt op de e-sportsstoel, die zeer geliefd is bij professionele spelers. De unieke geïntegreerde stalen frametechnologie en het zeer sterke stalen frame zorgen voor een stabiele ondersteuning. Upgrade volledig de levensduur en de dragende prestaties van de stoel, de eliteversie en de poeder-kristalversie waarvan damesspelers het graag gebruiken een zeer gepolijst dik stalen skelet dat zorgvuldig is gepolijst. Het is geen wonder dat dit product door zoveel spelers wordt verwacht.


De ervaring van de esports-stoel wordt grotendeels bepaald door het zitkussen. Dit esports-zitkussen is gemaakt van een voorgevormde schuimspons met een hoge dichtheid die comfortabel zit zonder druk. Naast het zitkussen is ook de rugleuning erg belangrijk. De rugleuning maakt gebruik van een schuimende spons van hetzelfde materiaal als het zitkussen en biedt spelers een stevige ondersteuning tijdens lange gevechten.


E-sportstoel hoge sterkte stalen vijf-klauw, sterke ondersteuning om ervoor te zorgen dat u niet wordt afgeleid in uw e-sports tijd en "heen en weer" rennen, laat u gemoedsrust om uw eigen speeltijd te openen. Tegelijkertijd hoeft het dempende universele wiel zich geen zorgen te maken over vreemde geluiden, zodat het gezin van het rustige moment kan genieten.