market@yxchairs.com +86-572-5010980
E-sportsstoel en ergonomische stoel die goed is? Hoe te kiezen?

E-sportsstoel en ergonomische stoel die goed is? Hoe te kiezen?

Oct 07, 2019

Veel mensen ondervinden vaak een probleem bij de aanschaf van een computerstoel. Is het een ergonomische stoel of een esports-stoel? Tegenover twee populaire typen is de keuze voor computerstoelen contrastrijker geworden. Dus, hoe kies je de e-sportstoel en ergonomische stoel op de markt? Om dit probleem op te lossen, moeten we de kenmerken van elk van de esports-stoelen en ergonomische stoelen en de verschillen tussen hen begrijpen, en ze vervolgens vergelijken met hun eigen behoeften.

Het intuïtieve gevoel van de esports-stoel en de ergonomische stoel is overduidelijk. De esports-stoel is gebaseerd op het esports-spel en de styling weerspiegelt meer de stijl en kleur van de esports, vooral enkele speciale categorieën. De e-sports stoel ontworpen door het thema van de esports-game is meer gericht en populair bij liefhebbers van e-sports. De mix van kleuren en de stijl van e-sportsstijl is de meest intuïtieve ervaring van de esports-stoel voor de buitenwereld. De kleurencombinaties van verschillende coole combinaties maken de esports-stoel rijker en diverser. Ten tweede zijn in het structurele ontwerp, de leuningaanpassing en het geïntegreerde rugontwerp ook duidelijke kenmerken van de e-sportsstoel.


电竞2

In tegenstelling tot de ergonomische stoel, is het uit de naam bekend dat het meer gaat om het ergonomische ontwerp en het comfort van de stoel. Het belangrijkste kenmerk is het gebogen ontwerp van het hoofd, de taille en de rug, het ergonomische ontwerp, dat vermoeidheid en een meer comfortabele ervaring voor de zittende familie kan verlichten, vooral in het ontwerp van de rug, met hoge elastische componenten Het is het belangrijkste kenmerk van de ergonomische stoel die de rug meer doet passen en de rug en taille ondersteunt. Ten tweede zijn meer materialen voornamelijk gemaakt van gewoon doek en gaas om het ademend vermogen en de koelte te garanderen. Qua uiterlijk is er niet zo'n mix van kleuren in vergelijking met de e-sportstoel.

Het belangrijkste voor zowel de esports-stoel als de ergonomische stoel is echter comfort, omdat langdurig zittende mensen afhankelijk zijn van een stoel, en uiteindelijk is het ongemakkelijk om te weten. Om te zeggen dat de e-sportstoel en de ergonomische stoel goed zijn, moet dit worden geanalyseerd vanuit hun eigen behoeften, en de echte welwillende ziet welwillendheid, de wijze ziet wijsheid. Houd je van een esports-stoel met rijke kleuren of een ergonomische stoel die aandacht besteedt aan comfort? Als u een moeilijk probleem hebt, kan het zelfs nog lastiger zijn om de stijl en tonaliteit van de e-sportstoel en de ergonomisch ontworpen e-sportstoel direct te selecteren.

De wedstrijdstoel zelf heeft de stijl en het gevoel van een esports-stoel, maar het is ook een ergonomische stoel. Het is gebaseerd op echte "ergonomie" en is nauwkeurig berekend voor materialen, ontwerp, stijfheid en vervorming. Het ergonomische ontwerp heeft belangrijke steun en pasvorm op het hoofd, rug en middel gegeven om vermoeidheid en rugpijn in lange zithoudingen te verlichten. Hoewel de e-sportstoel van Anderster te zien is in e-sporthallen en binnenlandse en internationale elektrische wedstrijden, zijn meer en meer kantoorruimtes ook uitgerust met e-sportstoelen van Anderster; Alleen omdat Andersted zowel een e-sportstoel als een ergonomisch ontwerp is, zo'n combinatie van kenmerken, hoeven mensen met moeilijke keuzes zich geen zorgen meer te maken over het kopen van een esports-stoel of een ergonomische stoel.