market@yxchairs.com +86-572-5010980
Kent u de kenmerken van gamestoelen

Kent u de kenmerken van gamestoelen

Oct 17, 2020

1. Stofmix en match: volgens de resultaten van de comforttest door Europese stoelexperts is de rugleuning gemaakt van sportwagen-specifiek zacht leer, het zitkussen is gemaakt van harder racespecifiek koolstofvezelimitatieleer en de zijvleugel part gebruikt nog steeds het veelgeprezen racespecifieke deeltjesdoek Decorate.

2. Mix en match van kleuren: Absorbeer de klassieke rode en zwarte kleuren van F1-raceauto's en meng het concept van zwart-witte rasterpatronen om de geest van F1 perfect te interpreteren.

3. Visueel effect: De algehele vorm is stijlvol en sfeervol, niet alleen het praktische is eersteklas, maar ook de decoratie is eersteklas, wat de perfecte overgang van pragmatisme naar neo-visualisme realiseert.

4. Stalen frame upgrade: optimaliseer het interne frame op de originele basis, het framedeel is in totaal 1 mm dikker, het comfort is verbeterd en de veiligheid is meer gegarandeerd.

5. Verbetering van de vulspons: het verlaten van de binnenlandse koudschuimspons met hoge dichtheid, het voor het eerst gebruiken van geïmporteerde speciale spons voor racestoelen en 100.000 keer extrusie doorstaan ​​zonder vervormingsexperiment.

6. Hoge en rechte rugleuning: deze compenseert de lage rugleuning van de meeste computerstoelen en het hoofd en de nek kunnen er niet op steunen. Tegelijkertijd handhaaft het ook de rechthoekige zithouding van uw heupen en taille. Een belangrijke rechte hoek.

7. Hoekversteller van 180 graden: u kunt de rugleuning aanpassen aan elke gewenste hoek om uit te rusten; het kan zelfs in de buurt van 180 graden worden geplaatst, plat liggend voor een dutje, lunchpauze en gezonde slaap; vooral geschikt voor langdurig computerbureau of games.

8. Verstelbare armleuning: De armleuning kan op een geschikte hoogte worden afgesteld, zodat het ellebooggewricht van het toetsenbord en de muis voor langdurig gebruik 90 graden is, wat voldoet aan de tweede rechte hoek die door de medische gemeenschap wordt erkend, en effectief de schouder en pols tegen wegglijden als gevolg van langdurige vermoeidheid. Schouder en bochel.

9. Vijfsterren ijzeren voetjes: vrij beweegbaar, veilig en sterk, rijk aan metalen textuur en moderne smaak, wat een groot gemak geeft aan de" mobiel kantoor" ;.

10. Hoogteheffunctie: afhankelijk van de hoogte van het bureau of computerbureau, kan de stoel worden aangepast aan de meest comfortabele hoogte, superflexibiliteit en uw wonderbaarheid naar believen laten zien.

11. Rijke en flexibele afstemming van accessoires: zoals hoofdsteun, lendenkussen, voetpedaal, enz., Die meer hulpapparatuur bieden voor gezondheid en comfort.