market@yxchairs.com +86-572-5010980
Weet je hoe je lederen stoelen te onderhouden

Weet je hoe je lederen stoelen te onderhouden

Dec 18, 2020

Het onderhoud van lederen stoelen moet als volgt worden uitgevoerd:

1. De auto lederen stoel moet twee meter afstand van de warmtebron zoveel mogelijk. Als het te dicht bij de warmtebron ligt, droogt het leer en scheurt het;

2. Niet bloot stellen aan de zon voor een lange tijd, om te voorkomen dat de vervaging van het leer, vooral degenen die een sportwagen rijden, niet de huid beschadigen voor een tijdje.

3. Voer regelmatig reiniging en onderhoud uit en gebruik elke week een stofzuiger om stof en as te verwijderen;

4. Gebruik na het schoonmaken geen föhn om het leer snel te drogen. Gebruik tissue papier of een zachte handdoek om het te drogen om te voorkomen dat krassen op het leer. U het ook op natuurlijke wijze drogen op een koele, geventileerde plaats.

5. Reinig niet met chemische reinigingsmiddelen. En minder gebruik van de zogenaamde lederen beschermende agent, zal de beschermende agent de dermis afhankelijk te maken, als je stopt met het gebruik van het leer zal saai zijn.

6. Medium en high-end auto's zijn meestal lederen stoelen. Chemische reinigingsmiddelen kunnen niet terloops worden besproeid. Sterke alkalische reinigingsmiddelen, zoals zeepwater, moeten worden gebruikt. Weken in warm water met een schone zachte handdoek, verspreid een passende hoeveelheid zeep gelijkmatig op de handdoek, en veeg dan zachtjes de stoel. Na het afvegen van de zeep, ventileren en drogen, en veeg het twee keer met een vochtige handdoek zonder zeep na het wassen. Deze methode geldt ook voor kunststof onderdelen bij deurbekleding en dashboards. De reden is dat zeep heeft sterke ontsmetting en geen irritatie aan de menselijke huid, waardoor het meer praktisch voor huiddelen. Gebruik na het schoonmaken geen föhn om het leer snel te drogen. Gebruik tissuepapier of een zachte handdoek om het leer te drogen om te voorkomen dat krassen op het leer. U het ook op natuurlijke wijze drogen op een koele, geventileerde plaats.

7. De grote vijanden van leer zijn messen, scharen, harde voorwerpen en hoge temperaturen. Wees altijd voorzichtig om het leer te scheuren met scherpe voorwerpen. Om de levensduur te verlengen, moet blootstelling aan zonlicht worden vermeden en kan het beter zijn om niet meer dan 60°C te overschrijden. Daarom moet voor auto's met lederen stoelen zonnebrandcrème (bescherming tegen ultraviolette en infraroodstralen) worden bevestigd. Probeer bij het parkeren zoveel mogelijk een koele plek te kiezen om langdurige blootstelling aan de zon te voorkomen om het leer uit te harden, te kraken en te vervagen.