market@yxchairs.com +86-572-5010980
Dagelijks onderhoud van bureaustoelen

Dagelijks onderhoud van bureaustoelen

Jul 18, 2018

Voorzichtigheid is geboden bij het hanteren en er moet speciaal op worden gelet dat botsingen worden voorkomen.

Na een zittend leven, moet je de zittende delen en randen regelmatig kloppen om de oorspronkelijke vorm te herstellen en de depressie te verminderen die wordt veroorzaakt door de concentratie van zitten.

Houd het leer uit de buurt van het koellichaam en vermijd direct zonlicht. Stel het niet bloot aan fel licht.

Niet zwaar wrijven bij normaal reinigen om beschadiging van de epidermis te voorkomen. Voor leren banken en bureaustoelen die langdurig of onopzettelijk zijn gebruikt, kunt u een doek gebruiken met de juiste concentratie zeepwater (of waspoeder, watergehalte 40% ~ 50%). Veeg vervolgens met water en droog vervolgens met een schone doek. Gebruik geen sterke ontsmettingsproducten (zoals ontsmettingspoeder, chemische terpentijnolie, benzine of andere ongeschikte vloeistoffen).

Probeer tijdens het gebruik het zwaartepunt in het midden van de luchtdrukbalk te plaatsen, zorg ervoor dat de luchtdrukhendel licht en flexibel is en gebruik de bureaustoel om te controleren of de schroeven op het mechanisme los zitten. Als het los zit, draai het dan op tijd aan; als de veer en de knop los zitten? De veer moet de elastische kracht aanpassen aan het eigen gewicht van de gebruiker, zodat de achterkant van de stoel kan worden teruggezet in de vrije positie en het meest comfortabel in gebruik is.

Het is ten strengste verboden om op de arm van de bank of bureaustoel te gaan zitten of zware voorwerpen te plaatsen.

Het is noodzakelijk om de instructies om de bureaustoel regelmatig te onderhouden strikt te volgen om de levensduur te verlengen.

Laat de bureaustoel niet te lang in de zon liggen, waardoor sommige kunststoffen ouder worden en waterstofbrosheid ontstaat.

Reiniging van aandacht

Ten eerste: natuurlijk moeten we het materiaal van de bureaustoel begrijpen, maar de algemene bureaustoelpoten zijn voornamelijk massief hout en smeedijzer. Het ontlastingsoppervlak is leerkunst of stof. De reinigingsmethode van verschillende materialen is niet hetzelfde bij het schoonmaken.

Twee: Als het een leren kunstbureaustoel is, is het het beste om het op een onopvallende plaats in de leren kunstcleaner te proberen om te zien of het vervaagt. Als er vervaging is, verdun met water; als het vies is, gebruik lauw water om het op natuurlijke wijze te laten drogen.

Drie: massief houten bureaustoelvoeten, u kunt direct met een droge doek afvegen, en vervolgens wat afwasmiddel, geen te natte doek gebruiken en vervolgens blootstellen aan drogen, waardoor het interne verval van het hout versnelt.

Vier: De algemene manier om de doek te reinigen is om de robot schoon te spuiten, zachtjes af te vegen. Als het bijzonder vuil is, kan het worden gewassen met warm water en een afwasmiddel. Wrijf niet alleen over het penseel, het is ook gemakkelijk om er oud uit te zien.