market@yxchairs.com +86-572-5010980
Aandachtspunten van E-sportstoel

Aandachtspunten van E-sportstoel

Jul 10, 2020

Wat zijn de voordelen van E-sportstoelen ten opzichte van gewone stoelen? Waarom gebruiken steeds meer mensen e-sportstoelen? Waarop moet worden gelet bij het kiezen van een E-sportstoel?

No.1 let op vijf klauwen

Momenteel zijn er in wezen drie soorten van vijf klauwmaterialen: staal, nylon en aluminiumlegering. In termen van kosten, aluminiumlegering> nylon> staal. Elk merk heeft echter verschillende materialen en er kan niet willekeurig worden gezegd dat aluminiumlegeringsmateriaal beter moet zijn dan staal. In de aankoop van tijd, om te zien of het muurmateriaal met vijf klauwbuizen stevig is. De vijf klauwmaterialen van E-sportstoelen zijn veel breder en sterker dan gewone computerstoelen. Het draagvermogen van vijf klauwen van E-sportstoelen van het merk kan meer dan één ton bereiken, wat aan de behoeften van alle gebruikers kan voldoen. Als het te dun is of het materiaal met vijf klauwen onvoldoende is, is het statische draagvermogen in principe geen probleem, maar het momentane draagvermogen is slecht en de duurzaamheid zal ook slecht worden. De onderstaande foto is gemaakt van twee verschillende merken winkels. De twee modellen op de foto zijn nylon vijf klauwen, wat in één oogopslag beter is.

Nr. 2 zie vulmiddel

Veel mensen zullen zeggen: waarom zou ik een E-sportstoel kopen? Het kussen van de E-sportstoel is zo hard dat het niet zo comfortabel is als de bank.

Omdat de bank te zacht is en erop zit, is de ondersteuning van het zwaartepunt van het menselijk lichaam niet stabiel. Gebruikers bewegen hun lichaam vaak opzettelijk of onbedoeld om een ​​nieuw evenwicht en stabiliteit van het lichaam te zoeken. Daarom zullen mensen die lang op de bank zitten, rugpijn, vermoeidheid en vermoeidheid voelen en de gluteuszenuw beschadigen.

De e-sportstoel zal over het algemeen een hele set spons gebruiken, die lang kan blijven zitten.

Er zijn twee soorten classificatie van sponzen: primaire sponzen en geregenereerde sponzen; stereotiepe sponzen en gewone sponzen.

Gerecyclede spons: zoals te zien is in de onderstaande afbeelding, is gerecyclede spons het recyclen van industrieel afval, met een bijzondere geur, en kan het schadelijke stoffen bevatten die schadelijk zijn voor de gezondheid. Slecht zitgevoel, gemakkelijk in te storten. Over het algemeen zijn de goedkope stoelen op de markt gerecyclede sponzen.

Spons voor stereotypering: Over het algemeen gebruiken gewone computerstoelen zelden stereotiepe sponzen, maar slechts enkele E-sportstoelen van het merk. De kosten van de gevormde spons zijn hoger. Het moet een mal openen en een geheel vormen. In vergelijking met de niet-gevormde spons zijn de dichtheid en veerkracht aanzienlijk verbeterd en is deze duurzamer. Over het algemeen geldt: hoe hoger de dichtheid, hoe beter de veerkracht van de stoel en hoe comfortabeler de stoel aanvoelt. De sponsdichtheid van een gewone E-sportstoel is 30 kg / m3 en die van merken als Aofeng is meestal hoger dan 45 kg / m3.

Bij het kiezen van een E-sportstoel wordt aanbevolen om een ​​originele vormspons met hoge dichtheid te kiezen.

No.3 zie het hele skelet

Een goede e-racestoel zal over het algemeen de geïntegreerde stalen frametechnologie gebruiken, die de levensduur en de dragende prestaties van de stoel aanzienlijk kan verbeteren. Tegelijkertijd kan het ook pianolakonderhoud voor het skelet uitvoeren, om te voorkomen dat roest de levensduur beïnvloedt. Als het online winkelen is, moeten we goed opletten of de fabrikant het aandurft om de skeletstructuur op de productpagina te zetten. Als zelfs de interne skeletstructuur niet wordt weergegeven, kunt u de aankoop in principe opgeven.

Op de markt zijn er drie soorten stalen frames, die zijn gemaakt van rubber. Engineering board staat bekend als secundaire synthese, slecht dragend, maar bevat ook stoffen die schadelijk zijn voor het lichaam, sommige goedkope E-sportstoelen worden hier in principe voor gebruikt. Als je een beetje beter bent, kun je een groene rubberen band gebruiken. Je kunt wat terugvering hebben door het elastiekje te gebruiken. Je voelt je zachter als je op de stoel zit. Maar dit soort plakband kan geen versterkende rol spelen en het is gemakkelijk langdurig te vervormen, wat de levensduur beïnvloedt. Als de kosten hoger zijn, wordt het hele kussen versterkt met stalen staven, is de kracht evenwichtiger en wordt het draagvermogen van het kussen aanzienlijk verbeterd.

No.4 kijken naar de achterkant

Anders dan gewone stoelen, hebben eSports-stoelen over het algemeen een hoge rugleuning, die de zwaartekracht van het onderste deel van de wervelkolom kan delen; het ergonomische gebogen ontwerp van de rugleuning kan de lichaamscontour op natuurlijke wijze laten passen. Het gewicht op de rug en rug van de dij moet op de juiste manier over de zitting en rug worden verdeeld om het ongemak van het drukpunt te minimaliseren.

Over het algemeen zijn de rugleuningen van E-sportstoelen op de markt gemaakt van PU-materiaal, wat de voordelen heeft van een comfortabele handgreep en een hoogwaardig uiterlijk. Het nadeel is dat het luchtdicht is en dat Pu gemakkelijk te hydrolyseren is in geval van water, wat resulteert in PU-scheurtjes in de huid.

Om deze tekortkoming te compenseren, zullen veel E-sportstoelen de materialen opwaarderen en Pu bedekken met een beschermende film, die hydrolysebestendig PU is. Of gebruik PVC-composiet semi-PU. De bovenste laag PVC is bedekt met PU, dat ondoordringbaar is en lange tijd kan worden gebruikt. Tegelijkertijd is Pu bedekt, wat zachter en comfortabeler is dan gewoon PVC. De huidige markt heeft drie niveaus: één jaar, twee jaar en drie jaar. Merk E-sportstoelen, zoals Aofeng, gebruiken over het algemeen niveau 3.

Hoe goed de Pu-stof ook is, hij is niet zo goed als de mesh-stof wat betreft luchtdoorlatendheid. Daarom zullen fabrikanten zoals Aofeng ook het materiaal van gaasdoek introduceren en zijn ze niet bang voor zwoel in de zomer. In vergelijking met de gewone computerstoel van mesh is hij ook meer rekbestendig en zacht. In het voorbereidingsproces meer gedetailleerd, maar ook uitgerust met vlamvertragende materialen enzovoort.

Kortom, bij de aankoop van E-sportstoelen moeten we grote merken van reguliere kanalen kiezen, de paginabeschrijving zorgvuldig bestuderen en onze ogen poetsen.