market@yxchairs.com +86-572-5010980
Een goede bureaustoel moet voldoen aan de volgende Criteria

Een goede bureaustoel moet voldoen aan de volgende Criteria

Jul 18, 2018

1. moet beschikken over een in hoogte verstelbare apparaat en een flexibele 360-graden willekeurige rotatie basisfunctie.

2. de diepte en de breedte van de zitplaats moet correct zijn. stoel in de voorste rand van de stoel van het Bureau moet circulaire worden gehouden en de vezel doek oppervlak met goede lucht permeabiliteit moet worden geselecteerd.

3. rugleuning met ondersteuning voor het lichaam en de eliminatie van vermoeidheid.

4. met het ontwerp van de kromme van de menselijke taille omvang, stoel van het Bureau om te voorkomen dat de taille wervelkolom overkoepelende en ter bescherming van de lumbale wervelkolom.

5. de Voorzitter moet worden verplaatst met het lichaam, en de gebruiker moet niet beperkt blijven. Er is slechts één zithouding.

6. Selecteer de vijf aders voet basis met grote onderkant gebied en hoge veiligheid.

7. de stoel moet vrij kunnen bewegen. stoel van het Bureau is het beste vanuit een stoel met wielen en de wielen zijn gemaakt van verschillende materialen afhankelijk van de zachtheid en de hardheid van de vloer.

8. de stoel moet niet een slecht ontwerp die de kleding haken of het werk wordt belemmerd. stoel van het Bureau als een stoel met armleuningen wordt gebruikt, het materiaal met goed voelt moet worden geselecteerd.

9. alle stelinrichtingen moeten eenvoudig en gemakkelijk te bedienen.

10. het moet worden ontworpen om het toevoegen van accessoires zoals leuningen op elk gewenst moment.

11. Kies een stoel die geschikt is voor het eigen gebruik, evenals de garantie op het product en de uitstekende dienst na verkoop.

12. heeft een fraaie uitstraling en passende kleuraanpassing.