market@yxchairs.com +86-572-5010980
Waarom zijn bureaustoelen eigenlijk alle draaibare stoelen met mesh office?

Waarom zijn bureaustoelen eigenlijk alle draaibare stoelen met mesh office?

Jul 18, 2018

Modern kantoor, bureaustoel is onmisbaar. Op dit moment is de mainstream in de markt nog steeds een draaifauteuil met een netwerkbureau. Waarom? Laten we het vervolgens langzaam analyseren?

De vroegste populaire bureaustoel van flanelstof was in de vroege tien jaar een populaire puinhoop; de materiële selectiviteit en populariteit waren de redenen, en de flanellen lap was erg vies, wat iedereen kent en intolerant is. molen. Het kantoormateriaal van het gaasmateriaal is niet alleen slijtvast, maar heeft ook duidelijke voordelen in ventilatie, en de textuur is relatief sterk en de kleurselectie is handig en mooi. Bovendien, de reguliere mode milieubescherming kantoor, eenvoudig en eenvoudig is al een trend, het mesh kantoor De draaistoel is niet alleen een fabrikant met kortere productietijd dan de vorige stof, maar heeft ook minder processen. De meeste zijn kant-en-klare plastic accessoires, waardoor het maskeerproces met alleen het kussen en het rugmatras, evenals de sponswikkeling.

Daarnaast is de markt de mainstream, de mesh office draaistoel is uit voorraad leverbaar, Huadelai lange-termijn inventaris netto bureaustoel, die allemaal van goede kwaliteit zijn. De minimumconfiguratie van het gaas is gemaakt van Trent-mesh en de high-end Executive Mesh-stoel is gemaakt van nylon gaas. Daarnaast zijn er veel maaisofa-draaistoelen op de markt, waarvan er vele zijn gevuld met nep en vormloos. Het kopen van een goed geconfigureerde mesh-bureaustoel kan meerdere jaren worden gebruikt en de kleine fabriek heeft een gebroken voet gedurende verschillende maanden. En het probleem van achterover leunen.