market@yxchairs.com +86-572-5010980
Welke soort bureaustoel is comfortabel?

Welke soort bureaustoel is comfortabel?

Jul 18, 2018

Er zijn zoveel stijlen op de markt voor bureaustoelen en er zijn talloze stijlen, verblindend en overdreven? Een verscheidenheid aan merken, zodat consumenten ook lijden aan de keuze, headless vliegen zijn overweldigd.

De geprefereerde bureaustoel kan worden onderverdeeld in verschillende regionale categorie├źn, zoals het zitgedeelte voor de medewerkerskaart, het kantoor van de baas, de conferentieruimte, de onderhandelingsruimte, enz. De stoelstijlen en -vereisten van verschillende plaatsen zijn anders, dus wat voor soort bureaustoel is comfortabel en comfortabel? Voor de huidige marktanalyse is de mesh-bureaustoel het belangrijkste product van kantoormeubilair. Veel kantoorgebouwen zijn allemaal mesh-bureaustoelen; de bureaustoel gemaakt van gaas heeft verschillende kenmerken. De eerste relatieve lederen bureaustoel is bestand tegen zit en slijtage. Lange tijd is de fabriek relatief eenvoudig en snel te produceren; de andere is de prijs en kosteneffectief, en de bureaustoel van de mesh ziet er eenvoudig en elegant uit, modetechnologie; nu is het open, veel jongere generaties geven de voorkeur aan eenvoudig, modern kantoor De atmosfeer, terwijl de mesh-bureaustoel alleen aan deze eis voldoet, verwijdert de gecompliceerde dingen. Natuurlijk moet de mesh-bureaustoel comfortabel zijn. De keuze is ook erg belangrijk. Veel mensen denken dat het zitkussen erg zacht en comfortabel is om te doen. Sterker nog, veel op de markt. Het verschil in materiaal is dat het zitkussen zacht is en het zitje een tijdje instort. De interne spons heeft een slechte duurzaamheid en de rebound-sterkte voldoet niet aan de norm.

De interne spons van de bureaustoel heeft een veerkracht van meer dan 40 densiteiten, die garant staat voor een langdurig terugveren van de stoel gedurende meer dan vijf jaar, waardoor zittend en niet moe wordt; de andere is speciaal voor de bureaustoel die kan worden gedraaid, voor de poelie- en luchtdrukvereisten. De hogere, veel van de moeilijkste stoelen zijn de vijfsterrenvoeten en wielen van de stoel; het goede merk stoel stoel wiel en luchtdruk zijn professioneel getest en kunnen worden gebruikt na de dragende; voor de voeten van de stoel denken veel klanten aan hardware Het goede is eigenlijk een eenzijdig idee, de hardware is uiteraard solide natuurlijk, dit is te zeggen de standaardvereisten van de hardware voeten, de algemene low-end staf bureaustoelen in de markt gebruikt galvaniseren vijf-sterren voet, galvaniseren voeten Als er een defect is, zal het roesten voor een lange tijd. Daarentegen zal de nylon plastic voet de nylon plastic voet niet roesten, die niet alleen bestand is tegen de stoeldruk, maar ook niet zal roesten; daarom zijn veel merken van de belangrijkste producten gemaakt van plastic. Voeten, natuurlijk, ook kijken naar de stijl en de kleur van de mix, sommige stoelen moeten overeenkomen met de hardware voeten zullen er meer high-end sfeer, specifiek kijken naar de stijl en design