market@yxchairs.com +86-572-5010980
De lederen bureaustoel is gemaakt van natuurlijk leer

De lederen bureaustoel is gemaakt van natuurlijk leer

Jul 18, 2018

De lederen bureaustoel is gemaakt van natuurlijk leer, dus heeft het een sterke waterabsorptie. Het is het beste om tijdens het onderhoud aandacht te besteden aan de vochtigheid van het weer. Het is net als het regenachtige weer in het zuiden. Zolang de zon schijnt, is het beter om een betere ventilatie te krijgen. Droog en droog, pas op dat de zon niet direct wordt blootgesteld. In feite zijn de onderhoudsmethoden van lederen bureaustoelen in feite gesorteerd op basis van enkele kenmerken van natuurlijk leer.

Onderhoudsprocedure voor leerbureaustoelen

1. Om scherpe krassen op lederen computer bureaustoel leer te voorkomen.

2. Om direct zonlicht in de leren stoel te vermijden, als de woonkamer vaak wordt blootgesteld aan zonlicht, kan het nodig zijn om de positie van meerdere leren stoelen aan te passen om af en toe chromatische aberratie te voorkomen; als de luchtvochtigheid hoog is, kun je de zwakke zon gebruiken van 8.00 tot 10.00 uur in de ochtend. Licht gedurende zeven dagen, één uur per dag, ongeveer drie maanden.

3. In de zomer, omdat mensen meer zweten, moeten ze eenmaal per week worden onderhouden. Wacht niet tot de bureaustoel vies is en maak hem dan schoon, het is moeilijk om hem schoon te maken zoals hij is. Reinig de bureaustoel niet met afwasmiddel. Veel wasmiddelen zijn schadelijk voor het leer. Het is moeilijk om te zien bij het schoonmaken. Het zal na lange tijd een probleem zijn.

4. Zodra het is verontreinigd met frisdrankdranken, moet het onmiddellijk worden afgevoerd. Om te voorkomen dat water en snoep in de poriën dringen, moet het leer worden geconcentreerd met de zadelzeep voor het leer en moet de spons in de cirkel worden geconcentreerd. Droog de zachte doek.

5. Plaats de leren stoel 5-10 cm van de muur en houd deze geventileerd.

6. Voor nieuw gekochte leren stoelen, eerst de handdoek inweken met water, uitwringen, het stof en vuil van het oppervlak van de stoel afvegen en dan zachtjes het oppervlak van het leer met het verzorgingsmiddel een of twee keer wrijven ( gebruik geen wasachtige verzorgingsproducten). Op deze manier wordt een beschermende film gevormd op het oppervlak van de dermis, zodat het vuil in de toekomst niet gemakkelijk in de poriën van de dermis kan doordringen, zodat het later kan worden gereinigd.

7. Dagelijkse verzorging van de leren stoel kan worden afgeveegd met een uitgewrongen natte handdoek. Reinig de bank met een leerreiniger ongeveer 2-3 maanden of gebruik een huishoudelijke stofzuiger om stof van het leeroppervlak te verwijderen.

8. Gebruik na het kopen van een leren bureaustoel eerst een onderhoudswax om een beschermende film op de bureaustoel te plaatsen om te voorkomen dat stof en zweet in de poriën van de bureaustoel ondergedompeld worden. Het is moeilijk om schoon te maken in de toekomst. Pas op dat u geen water gebruikt om de leren bureaustoel te schrobben. Opgroeien zal de cortex harder maken en het zachte gevoel verliezen.

9. Vlek de lederen stoel om olievlekken, balpennen, inkt etc. te voorkomen. Als er vlek op het leer van de stoel zit, moet deze onmiddellijk met een leerreiniger worden gereinigd. Als er geen leerreinigingsmiddel is, gebruik dan een schone witte handdoek met een beetje alcohol om de vlek licht te bevriezen, droog het met een droge, natte handdoek en gebruik ten slotte een beschermende stof. Zorg.

10. Om de levensduur te verlengen, moet voorkomen worden dat kinderen springen en spelen op de bank. Het lichaam met zweet mag niet in direct contact zijn met het leer van de stoel.

11. Regelmatig onderhoud van lederspecifieke onderhoudsvloeistoffen. Veeg het oppervlak bij gebruik een klein beetje schoon en breng het meerdere keren aan. Nadat de onderhoudsvloeistof is opgedroogd, veegt u deze af met een zachte doek om te voorkomen dat het leer uitdroogt of verbleekt.