market@yxchairs.com +86-572-5010980
De kleur van de stoel van het Bureau maakt uw kantoor meubilair-aankoop

De kleur van de stoel van het Bureau maakt uw kantoor meubilair-aankoop

Jul 18, 2018

Kantoor meubilair aanbestedingen personeel, of het nu een leek of een leek, bij de aanschaf van kantoormeubilair, Xiao Bian voelt dat het belangrijkste ding om op te merken is of de decoratie van kantoormeubilair en het ontwerp van de bedrijfsimage harmonieuze!

Wanneer kantoormeubilair bureaustoelen koopt, kleur is eerst en vooral gedachte van en materialen, ontwerp en gelegenheden zijn ook onlosmakelijk met elkaar verbonden. Black is de meest voorkomende kleur, en het is ook het gemakkelijkst te reinigen en te verzorgen. Maar nu mensen zijn het nastreven van meer mode. Bij de aankoop van bureaustoelen, zijn er vele keuzen van kleuren. Hoe meng ze goed is ook heel bijzonder.

Allereerst bij de aanschaf van kantoormeubilair, moet u eerst begrijpen de stijl van de decoratie in uw kantoor. Is de totale kantoor meubilair kleurtoon warm of koel? Of uw stijl decoratie Europese of Amerikaanse of Chinees is, is dit zeer belangrijk!

Warm-kleurige kantoormeubilair is meestal een favoriet van de moderne en trendy bedrijven en mensen voelen zich energiek zal maken. Donkere kantoormeubilair is vaak begunstigd door traditionele bedrijven.

Classificatie van bureaustoelen:

Van de materiële punten: lederen bureaustoel, mesh stoel kunststof bureaustoel, PU-bureaustoel, enzovoort. Dit type van stoel van het Bureau zullen donkerder van kleur.

Van het type gebruik: executive stoel met personeel stoel, conferentiestoel, onderhandelingen stoel, enz., als u elegante kleuren gebruikt, zult u de mode sfeer voelen.

Onderhandelingen stoel

Bij de aanschaf van kantoormeubilair, u kunt verschillende kleurtinten volgens verschillende gebruik gelegenheden, zoals office personeel kantoor, vergaderruimte, enz., en monochroom systeem kunt gebruiken in een breed scala.

Bij de aanschaf van kantoormeubilair, te wijten aan verschillende materiële configuraties, wordt de prijs van de dezelfde stoel, de nylon voeten en de voeten van de beplating niet gebruikt. Er is meer steun van de taille, minder STG functie, en de prijs is anders.

Conferentiestoel

In ieder geval bij de aanschaf van kantoormeubilair, u moet shop around, niet dicht bij het merk, en verraden door de verkoper. De verleiding van lage prijzen, begin met kwaliteit service na verkoop, kopen van kantoormeubilair met hoge kosten optreden, dan u zult slagen.