market@yxchairs.com +86-572-5010980
Verschillende tips voor het repareren en onderhouden van bureaustoelen

Verschillende tips voor het repareren en onderhouden van bureaustoelen

Jul 18, 2018

Vandaag zal ik het hebben over reparatie en onderhoud van bureaustoelen, een paar tips en punten.

Ik praat liever over het onderhoud van bureaustoelen. We zijn veel klanten tegengekomen die al jaren stoelen gebruikten. De meeste stoelen zijn intact en gedeeltelijk beschadigd. Ze zijn bedoeld om geld te besparen voor het bedrijf. Velen van hen kiezen ervoor om ze onder onderhoud te blijven gebruiken.

Dus onder welke omstandigheden is het aan te raden om te repareren? In het algemeen geldt dat voor het type draaistoel, als het een stoelvoet of een wiel is, de reparatiekosten van de schade minder zullen zijn. Het wordt aanbevolen om de reparatie te kiezen; als het chassis of de luchtdruk is beschadigd, is dit lastiger.

De kosten zullen ook hoog zijn. Over het algemeen, wanneer de stoel een tijdje zit, zal de luchtdruk strak zijn en is het niet gemakkelijk om eruit te trekken. Het is gemakkelijk om andere delen van de stoel te beschadigen tijdens onderhoud. Gebruik voor leren stoelen milieuvriendelijk leer of slecht leer voor vroeg gebruik

Het resultaat is dat de tijd lang is, we raden aan dat als de huid minder is, de stoel duurder is om te kopen bij de grote klasse. We raden aan dat de gerepareerde huidprofessional kan worden gerepareerd of een set kan toevoegen als het een stoelaankoop betreft.

Het is heel goedkoop, de hele huid verandert, dus de kosten van de basisvervanging verschillen in principe niet van de nieuwe, en je kunt het onderhoudsplan direct laten varen.

De eerste keuze is om te praten over het dagelijks onderhoud van bureaustoelen. Volgens de structuur kunnen bureaustoelen in twee typen worden ingedeeld: bureaustoel en vaste stoel. Volgens het materiaal, kan het worden verdeeld in lederen bureaustoel, mesh bureaustoel, plastic bureaustoel, enz.

Natuurlijk is het dagelijks onderhoud van verschillende stoelen iets anders. Tegenwoordig analyseren we voornamelijk de onderhoudsproblemen van de populaire bureaustoelen van bureaunerk. De bureaustoel is over het algemeen stoelrug, stoelkussen, chassis, hefluchtdrukbalk,

De vijfsterrenvoet en het bewegende wiel zijn samengesteld uit verschillende delen. Over het algemeen wordt de draaistoel ongeveer een maand gebruikt. Probeer de stelstang op de bodemplaat aan te halen. Over het algemeen kan de stoel gedurende een bepaalde periode loszitten en is het achterste gedeelte gemakkelijk los te maken.

Het is gemakkelijk om de structuur van de stoel los te laten zitten, wat een bepaalde invloed heeft op het leven van de stoel en niet comfortabel is om te doen. Sommige mensen zeggen vaak dat de stoel een krakend geluid heeft. Veel mensen denken ten onrechte dat de stoel kapot is. In feite is het chassis los.

Als u vaststelt dat de schroeven op de site loszitten, moet u de gereedschappen gebruiken om ze te verstevigen om te voorkomen dat de site lange tijd valt. In het geval dat de stoelwielen niet soepel zijn,

Je kunt zien of er iets vastzit of je kunt een nieuw wiel vinden bij de leverancier.