market@yxchairs.com +86-572-5010980
De grootte van een moderne bureaustoel moet ergonomisch zijn

De grootte van een moderne bureaustoel moet ergonomisch zijn

Jul 18, 2018

De grootte van de moderne bureaustoel is ergonomisch. Dit is het standaard kantoormeubilair. Omdat we in de loop van de dag lang in de stoel zitten, is de stoelkeuze erg belangrijk. De mesh-bureaustoel, een goede stoel moet een goede ademende en warmtedissiperende eigenschappen hebben, comfortabel en gezond, kan voorkomen dat de stoel tijdens gebruik xi-bacteriën laat groeien. En kan het compressiegebied van de heuprug verminderen, druk op de krachtpunten, bevorder de bloedcirculatie in de heupen en vermijd spanning op de nek en schouders!

1. Hoofd: De hoogte en rotatie van de hoofdsteun kunnen worden aangepast, waardoor de gebruiker op natuurlijke wijze de hoofdsteun van de halswervel kan plaatsen, de zithouding van de rijder kan standaardiseren en kan genieten van het kantoor. De beste positie is wanneer de hoogte van de hoofdsteun uw cervicale wervels volledig ondersteunt.

2, rugleuning: de beste steunpositie van de taille is de derde en vierde wervel, de volledige rugleuning kan in de hoogte worden aangepast, gemakkelijk en eenvoudig om aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen, om de meerderheid van het lichaamsgewicht van de mens te verminderen. de lendenwervels.

3, lendesteun: afzonderlijke beweegbare lendensteun, veerkracht geconcentreerd op de actieve lendesteun, waardoor de gebruiker de meest nauwe steun krijgt. De actieve lendesteun regelt de kromming zodanig dat de gehele onderrug zich comfortabel ontspant aan de onderrug, waardoor de ruggengraat kan ontspannen, waardoor de vermoeidheid van de ruggengraat wordt verlicht.

4, leuningen: pas de hoogte en de hoek van de armleuningen aan, aangepaste lederen bureaustoelen, zodat vloeiendere overgangen tussen handen en werkbladen mogelijk zijn om muishanden te voorkomen.

Vrije hoekaanpassing, traploze en traploze vergrendeling, gebogen rugontwerp, boogframe sterkte en elastische behandeling, leuning gebogen stroomlijnverwerking, etc.