market@yxchairs.com +86-572-5010980
Materiaalclassificatie van bureaustoelen

Materiaalclassificatie van bureaustoelen

Jul 18, 2018

De bureaustoel, zoals de naam al doet vermoeden, is de bureaustoel. De bureaustoel is een onmisbare stoel. Hoeveel mensen kennen de bureaustoel? Wat voor soort classificatie is er op het gebied van stof en prestaties? Laten we een korte introductie voor iedereen maken.

Bureaustoelen zijn over het algemeen verdeeld in: lederen oppervlak, mesh doek en doek oppervlak volgens het oppervlak materiaal; de bijbehorende functies zijn als volgt:

1. Lederen bureaustoel:

Het is een volledig uitgeruste bureaustoel. De zitting en rugleuning zijn gemaakt van leer en het binnenste basismateriaal is een vaste spons met hoge dichtheid. Lederen bureaustoel, meestal met topmanagement. De lederen stof heeft goed ademend vermogen, zit comfortabel en dicht bij de huid.

2, doek bureaustoel:

De achterkant van de stoel en de zitting zijn allemaal van stof en de bureaustoel van de stof is vaak uitgerust met personeel voor het middenkader, personeel enz., Volgens de stijl van de bureaustoel die overeenkomt met de overeenkomstige positie.

3, mesh bureaustoel

Voor een zitkussen met een oppervlak van een doek en een mesh-doek van de rugleuning is dit een relatief gebruikelijke configuratie. De prijs van het net voor het zitkussen en de rugleuning zal lager zijn. Door de productie van de bureaustoel van het hele netwerk, zijn de vereisten voor het stoelframe hoger, zijn de vereiste mallen meer en natuurlijk zijn de kosten hoger. De mesh-bureaustoel is een trend geworden en het ademend vermogen van de stoel en het zitcomfort worden door veel mensen bevoordeeld.