market@yxchairs.com +86-572-5010980
Is de Esports-stoel het waard om te kopen

Is de Esports-stoel het waard om te kopen

May 23, 2020

Veel vrienden die graag games spelen, maken zich meer zorgen over de computerconfiguratie en de randapparatuur van games, zoals koptelefoons, toetsenborden en muizen. Maar weinig mensen letten op de stoel. In feite zijn het gewoon de vrienden die graag games spelen die een goede stoel nodig hebben. Bijvoorbeeld, Anji Yuexin Furnitureracing-stoel, u kunt er meer over leren.


Racing Style Gaming Chair


E-sportstoel kan als een must worden beschouwd voor elke spelspeler. Pas nadat je het echt hebt ervaren, voel je het verschil tussen een gewone stoel en een gewone stoel. Yuexin E-sportstoel kan de zithouding volledig ondersteunen met een innovatief driedimensionaal aanpassingsondersteuningssysteem van zitten, rug, hand en nek. Tegelijkertijd kunnen verschillende instelhoeken ervoor zorgen dat u comfortabeler gaat zitten.

Tegelijkertijd is de bionische rechtopstaande hoge rugleuning een ontwerp uit één stuk, waardoor u dichter bij de tafel kunt werken en een gezonde zithouding kunt creëren. Een andere vorm van lendensteun kan u helpen vermoeidheid te verminderen. Het chassis is een automatisch aanpassingsontwerp en de leuning is een beugel van een aluminiumlegering, die erg stevig is.

Bovendien is het ontwerp van deze details, zoals super elevatiehoek, 50 mm zitdiepte-instelling en multi-directionele armleuningverstelling, erg praktisch, rekening houdend met alles waar je rekening mee moet houden, kun je met deze stoel games vrijer spelen.

Veel mensen denken dat E-sportstoel metafysica is, maar pas nadat je het een tijdje echt hebt ervaren, zul je merken dat E-sportstoel echt nodig is, en wat vind je van Yuexin E-sportstoel?