market@yxchairs.com +86-572-5010980
Het verbeteren van de levensduur van bureaustoelen

Het verbeteren van de levensduur van bureaustoelen

Jul 18, 2018

Ik liever met je praten vandaag over de meest voorkomende stoel van het Bureau in het kantoorgebouw, dat wil zeggen het gebruik van de bureaustoel en voorzorgsmaatregelen. Een bureaustoel, naast het kopen van een stoel van het Bureau van goede kwaliteit bij de aankoop van de stoelen van het Bureau, dan het gebruik van bureaustoelen duurzamer en minder gevoelig voor storing is; waar professionele vaardigheden en aandacht vereist, suggereert bureaustoel zoals de naam dat het een stoel met luchtdruk en vijf-sterren katrol voeten. Er zijn veel soorten op de markt. De meest gemakkelijk gebroken bureaustoel is de katrol, de voet van de stoel, de armsteun, en de tweede is het chassis. Laten we praten over de katrol eerste. De hoogste frequentie voor schade aan de stoel van het Bureau van het bedrijf is de stoel wiel. Het wiel van de stoel is in het algemeen van goede kwaliteit. De stoel gebruikt in de stoel van het Bureau is gemaakt van nylon wiel. Het is beter bestand tegen druk en dragen. Normaal gebruik bereikbaar in het algemeen vijf jaar of zo, maar als het gebruikte inferieur wielen is het mogelijk dat indien het Bureau een relatief gladde en vlakke tegel is, het kan worden gebruikt voor een jaar of twee. Natuurlijk, als er een zeer zware werknemer, kan de tijd gebruiken sterk worden verminderd; het bedrijf is dus de aankoop van de stoel op hetzelfde moment. Ook overwegen de grootte en de vooruitzichten van uw medewerkers en uw bedrijf, als u van plan bent

Toen zei het probleem van de voeten van de stoel, velen klanten denken dat de hardware stoel vijfsterren voet is duurzaam, natuurlijk, dit is een eenzijdige verklaring; de specifieke is te kijken naar de kwaliteit en de rang, natuurlijk, als het gebruik van high-end gekwalificeerd hardware voeten, zeker meer dan kunststof nylon voeten duurzaam en drukbestendige, het is niet slecht, maar de meest fatale fout van de hardware-voet dat is het is gemakkelijk te roesten. Immers, zijn de voeten van de hardware gebruikt door vele grote merken alleen galvaniseren. U bent de kwaliteit van de beplating voor een lange tijd of roest. Dus, waarom de meerderheid van de markt is nog steeds gebaseerd op nylon kunststof voeten, kunststof materialen niet zal roesten en corrosie, niet bang van water, dit is de belangrijkste reden, daarnaast, de kunststof nylon materiaal is ook zeer duurzaam. Natuurlijk, met uitzondering van één geval is de locatie van de klant office ongelijke en oneffen. Huadelai meubels opgetreden die een klant als het gaat om meubels engineering, zoals fabrieken, enz. Dit probleem is waarschijnlijk te veroorzaken stoelen. De mogelijkheid van een gebroken voet, waarom? Omdat de grond niet plat is, zijn de vijf klauwen niet gelijkmatig benadrukt. Indien het gehalte op een voet voor een lange tijd, het is gemakkelijk om worden overbelast, en vervolgens de voet is gebroken of de stoel druk stijgt en daalt.

De kans op schade aan het chassis van de stoel is nog steeds relatief klein, maar het is gemakkelijk voor sommige persoonlijke gewoonten slecht. Bijvoorbeeld, sommige stoelen hebben een verstelbare rugleuning functie niet, en dan het chassis van de stoel is ook een gewone site. We hebben gezien sommige werknemers in vele bedrijven die als te nemen een nap.跷 郎 郎 benen, voeten op het Bureau, en vervolgens de rugleuning een sterke top stoel terug, voor een lange tijd, de stoel chassis hardware lassen onderdelen zijn eenvoudig te kraken, of de goede kwaliteit van het chassis is gemakkelijk om op te zitten de Raad van bestuur verbinding delen van de ontwortelde schroeven.