market@yxchairs.com +86-572-5010980
Hoe kies je een breed scala aan bureaustoelen?

Hoe kies je een breed scala aan bureaustoelen?

Jul 18, 2018

Veel consumenten hebben niet echt een heel duidelijke aankoopmethode bij het kopen van bureaustoelen. Bij het kopen en verkopen kijken ze er meestal naar. Nadat je het hebt aangeraakt, kun je de prijs zien. Hoe kunt u een kantoor van hoge kwaliteit kopen? Hoe zit het met de stoel? Xiaobian geeft je vandaag enkele suggesties:

1. Let bij het aanschaffen van een bureaustoel eerst op het kantoorkussen. De algemene computerstoelen zijn sponskussens. De goede kosten van het kussen zijn hoog, dus sommige fabrikanten van kantoormeubilair zullen zich druk maken over het zitkussen van de bureaustoel, zoals het verminderen van de dikte van de spons of het verminderen van de sterkte van het materiaal. Goede kussens zijn meestal dikker en hebben een gebogen curve die op de billen van de persoon past. Bovendien hebben goede kussens een goede elasticiteit. Als het zitkussen dun is, is het ongemakkelijk om rechtop te zitten. Als het zitkussen dik maar niet elastisch is, bewijst dit dat het huishouden gewone materialen heeft.

2, het zitgevoel van de bureaustoel: als het ontwerp redelijk is, voelt het zitcomfort comfortabeler aan, het zitgedeelte heeft een goede acceptatie, inclusief en voelt zich niet ongemakkelijk.

3, de rugleuning moet betrouwbaar zijn: en de rugleuning van de stoel is zeer compacte rug, die de rug een sterke ondersteuning kan geven, zodat wanneer de rug ontspannen en betrouwbaar is, het lawaai maakt, zoals een stoel gemakkelijk wordt beschadigd.

4, probeer de bureaustoel naar links en rechts te schudden, als de algemene structuur van de stoel instabiel is, is het gemakkelijk te beschadigen.

5, leuningen: probeer op de leuning te zetten om te zien of de hoogte comfortabel is.

6, gaspaal: als je een draaistoel koopt, probeer de draaistoel op te tillen, voel dat een deel van het liftproces soepel verloopt, als je interferentie voelt, dan is de kwaliteit van de gasbar niet goed.

7, gelukkig functie, sommige stoelen hebben een back-en-forward-functie, proberen om de vrije functie te openen, voelen, kunt u erop vertrouwen dat "gratis".