market@yxchairs.com +86-572-5010980
Overwegingen bij de selectie van stoelen

Overwegingen bij de selectie van stoelen

Jul 18, 2018

1, bar stoelen worden meestal gebruikt voor de bar bar, kan worden aangepast hoogte, kan worden toegepast op een verscheidenheid van verschillende hoogten van de bar, de vorm is ook erg licht en handig.

2, bij de keuze, moeten we aandacht besteden aan de hoogte van de bar, en de bar en de decoratie stijl moeten compatibel zijn met elkaar, om te kiezen uit de algehele stijl decoratie.

3, de prijs van de bar stoel is ook gebaseerd op het merk en de kwaliteit, dus let op het merk en de kwaliteit van de bar stoel te controleren bij het kiezen, geen goedkope barkrukken kopen, dus het zal zeer nuttig zijn in toekomstig gebruik. lastig.

4. Er zijn veel winkelcentra in het winkelcentrum die ook een aantal barkrukken hebben waar klanten kunnen uitrusten. Dit toont ook aan dat er veel plaatsen zijn waar barkrukken kunnen worden gebruikt, hoewel het uiterlijk en de functie van barkrukken niet veel verschillen van gewone stoelen, maar het ontwerp van barkrukken is veel beter dan henzelf.

Wat zijn de koopvaardigheden van de bar chair?

1. Er zijn veel merken bar-stoelproducten op de markt. Elk merk heeft zijn eigen productontwerp, dus bij het kiezen kunt u kiezen op basis van het ontwerp van elk merk en een aantal betere merken kiezen. U kunt ook kiezen uit het uiterlijk van het bar chair-product. Om het uiterlijk, de grootte en de decoratie van het product te observeren, is het belangrijkste om de decoratiestijl van het gezin te evenaren.

2, bij het kopen van een bar stoel, het hangt af van de curve van het product, niet alleen in het uiterlijk van de algehele match, maar ook een zekere mate van comfort, kan niet verschijnen in de bar stoel om te zitten voor een lange tijd zal voelen ongemakkelijk. Een zitkussen kan worden geplaatst, maar een stoelkussen dat niet kan worden vervormd, kan worden gekocht, zodat de juiste ondersteuning van het menselijk lichaam de vermoeidheid van de barstoel kan verlichten.

3, de bar stoel moet kiezen voor het composiet lichaam ontwerp, contact opnemen met het menselijk lichaam met een groot gebied, zodat het lichaam druk kan worden verspreid, de stoel zal meer comfortabel zijn, en het is het beste om een kanteling op het oppervlak van de stoel hebben , zodat voorkomen wordt dat het menselijk lichaam uitglijdt en veiliger kan zitten.

4, elk van ons is niet dezelfde hoogte, dus de hoogte-eisen voor de bar stoel zijn ook anders, als u een vaste bar stoel koopt, dan zullen sommige mensen zich ongemakkelijk voelen bij het zitten, het is het beste om te kopen kan vrij worden aangepast Staafstoel in de hoogte. Over het algemeen is de hoogte-instelling van de barstoel pneumatisch, dus de afstelling is erg handig en kan worden aangepast aan de hoogte die het best bij u past. Het is handig om de aanpassing bij aanschaf te testen.