market@yxchairs.com +86-572-5010980

Gaming stoel voor tall

In termen van technologie en normen, Gaming Chair For Tall Person, strikt controleren en voortdurend streven naar een betere kwaliteit. Als u op zoek bent naar een comfortabele speelstoel voor een lange persoon die lang kan werken of spelen, is Yuexin een perfecte keuze. Wij zijn een jong en gedurfd merk, hoewel betrouwbaar, en hebben ons gericht op de productie en productie van game stoelen volledig gebaseerd op 10 jaar ervaring.

Beschrijving

Specificatie

Productnaam
Gaming stoel voor tallProductafmetingen35 x 25,5 x 13 inch
Aanbeveling voor maximaal gewicht275 PondArtikelgewicht49,9 pond
Oorsprong van de plaats
ZhejiangMateriaalPVC Bekleding

In termen van technologie en normen, Gaming Chair For Tall, strikt controleren en voortdurend streven naar een betere kwaliteit. Als u op zoek bent naar een comfortabele speelstoel voor een lange persoon die lang kan werken of spelen, is Yuexin een perfecte keuze. Wij zijn een jong en gedurfd merk, hoewel betrouwbaar, en hebben ons gericht op de productie en productie van game stoelen volledig gebaseerd op 10 jaar ervaring.

Hoogwaardige materialen: onze geselecteerde materialen laten u kennismaken met een geweldige zitervaring. Traagschuim kunststof en PVC leer kan perfect passen en ondersteunen uw lichaam.

Flexibele aanpassing:de hoogte is instelbaar en met de kantelhoek u de meest geschikte positie voor u vinden.

Ergonomisch ontwerp: lange tijd immobiliteit, zowel vermoeide als gewonde wervelkolom. Ergonomisch boogontwerp kan de rug vanuit de juiste richting ondersteunen, vermoeidheid verminderen en de mogelijke schade aan het menselijk lichaam verminderen.


Productweergave

Gaming Chair For Tall Person

Gaming Chair For Tall people

Gaming Chair for racing

racing chair for tall person


Verpakking

gaming chair

FAQ
Q1. Hoe doet uw fabriek het op het gebied van kwaliteitscontrole?
A: Kwaliteit staat voorop. Om de kwaliteit beter te controleren, worden al onze producten 4 keer geïnspecteerd door QC-personeel vóór levering. De eerste keer voor grondstof, tweede keer voor afgewerkte producten, derde voor producten uiterlijk en vierde voor functie.
Tweede kwartaal. Wat is je hoofdproduct?
A: Het belangrijkste product in ons bedrijf is voor computerspeltoebehoren, zoals gamingtoetsenbord, gamingmuis en bureautoetsenbord enz.
Derde vraag. Wat is de universele doorlooptijd voor levering van bestellingen?
A: 1-3 werkdagen voor steekproef en kleine orde, door Internationale uitdrukkelijke: DHL, UPS, FedEx. 3-7 werkdagen voor bulk bestelling. Massavolgorde: over zee, 11-40 dagen (Volgens de haven van bestemming van elk land verschillend, zal de ETA-datum diferent zijn)Hot Tags: gaming stoel voor lange, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, op maat

Aanvraag sturen