market@yxchairs.com +86-572-5010980

Video Game Stoel

Functie Deze bureaustoel super eenvoudig in elkaar te zetten. Het duurde misschien 10-15 minuten, deze bureaustoel kwam met alle benodigde gereedschappen. Executive stoel gaming stoel bureaustoel computer stoel.Comfortabel of lang gebruik! De bureaustoel is breder dan de gemiddelde bureaustoelen. Instelbare hoogte, de...

Beschrijving

Functie

Deze bureaustoel super eenvoudig samen te stellen. Het duurde misschien 10-15 minuten, deze bureaustoel kwam met alle benodigde gereedschappen. Executive stoel gaming stoel bureaustoel computer stoel.Comfortabel of lang gebruik! De bureaustoel is breder dan de gemiddelde bureaustoelen. Verstelbare hoogte, de lay-out van de gaming stoel is geweldig voor de achterkant, de vergrendeling terug helpt rechtop te houden. Bureaustoel gaming stoel computer stoel executive chair. Deze bureaustoel die met mens-geori├źnteerde ergonomische bouw wordt ontworpen voor het verstrekken van comfort zittingservaring. De bureaustoelen hebben heen en weer wiegde. Gaming stoel bureau stoel computer stoel executive chair. Bureau stoel alle onderdelen BIFIMA certificering, betrouwbaarder en steviger, deze bureaustoel bevat een gewichtslimiet van 250 pond. Computerstoel executive chair bureau stoel gaming stoel.


Video Game Chair

Video Game Chair (2)

Video Game Chair (3)

Video Game Chair (5)


FAQ

1.Hoe los je de klachten van ustomer op?

Voor alle klachten van onze klant geven wij binnen 48 uur een redelijke oplossing. Het zou gemakkelijker en sneller voor ons om probleem te behandelen als u ons voorzien van foto's van producten met een kwaliteitsprobleem.


2.Kan ik een monstervolgorde hebben?

Ja, we zijn blij met monster bestelling of proefbestelling voor de massabestelling, dit kan de klant helpen meer informatie over onze stoel kwaliteit weten. Over het algemeen brengt onze steekproef 2 keer van de normale prijs in rekening en betalen we de normale stoelkosten terug nadat de bestelling is bevestigd.


3. welke express gebruik je vaak om de monsters te sturen?

Als u zeer dringend bent, kunnen wij DHL, of als uw eis gebruiken.


4.I wil stoelen aanpassen, u dat doen?

Natuurlijk, we verwelkomen klant bieden ons eigen ontwerp idee of duidelijk beeld, kunnen we bespreken over en doen ons best om hetzelfde te doen als de jouwe, kleurrijke doos of borduuren logo op de stoel, ook werkbaar voor ons.


Hot Tags: video game stoel, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, op maat

Aanvraag sturen