market@yxchairs.com +86-572-5010980

Video Game stoel

Kenmerk Deze bureaustoel is super eenvoudig in elkaar te zetten. Het duurde misschien 10-15 minuten, deze bureaustoel werd geleverd met al het benodigde gereedschap. Executive stoel gaming stoel bureaustoel computer stoel.Comfortabel of langdurig gebruik! De bureaustoel is breder dan de gemiddelde bureaustoel. In hoogte verstelbaar, de ...

Beschrijving

Voorzien zijn van

Deze bureaustoel is super makkelijk in elkaar te zetten. Het duurde misschien 10-15 minuten, deze bureaustoel werd geleverd met al het benodigde gereedschap. Executive stoel gaming stoel bureaustoel computer stoel.Comfortabel of langdurig gebruik! De bureaustoel is breder dan de gemiddelde bureaustoel. In hoogte verstelbaar, de indeling van de gamestoel is geweldig voor de rug, de vergrendelbare rugleuning helpt om rechtop te blijven. Bureaustoel gamingstoel computerstoel directiestoel Deze bureaustoel is ontworpen met een op de mens gerichte ergonomische constructie voor een comfortabele zitervaring. De bureaustoelen hebben heen en weer geschommeld. Gaming stoel bureaustoel computer stoel directiestoel. Bureaustoel alle onderdelen BIFIMA certificering, betrouwbaarder en robuuster, deze bureaustoel heeft een gewichtslimiet van 250 pond. Computer stoel directiestoel bureaustoel gaming stoel.


Video Game Chair

Video Game Chair (2)

Video Game Chair (3)

Video Game Chair (5)


FAQ

1.Hoe los je de klachten van ustomer' op?

Voor alle klachten die van onze klant komen, zullen wij binnen 48 uur een redelijke oplossing bieden. Het zou voor ons gemakkelijker en sneller zijn om het probleem op te lossen als u ons foto's kunt bezorgen van producten met een kwaliteitsprobleem.


2. kan ik een voorbeeld bestellen?

Ja, we verwelkomen een voorbeeldbestelling of proefbestelling vóór massa-bestelling, dit kan de klant helpen meer informatie te krijgen over onze stoelkwaliteit. Over het algemeen kost ons monster 2 keer de normale prijs, en we zullen de normale stoelkosten terugbetalen nadat de bestelling is bevestigd.


3. welke express gebruikt u vaak om de monsters te verzenden?

Als u zeer dringend bent, kunnen we DHL of als uw vereiste gebruiken.


4.Ik wil stoelen aanpassen, kunt u dat doen?

Natuurlijk verwelkomen we de klant, geef ons een eigen ontwerpidee of een duidelijk beeld, we kunnen erover discussiëren en ons best doen om hetzelfde te doen als het jouwe, een kleurrijk karton of een borduurlogo op de stoel, ook werkbaar voor ons.


Hot Tags: videogamestoel, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen