market@yxchairs.com +86-572-5010980

Draaibare Office Racing Gaming Stoel

Office Gaming Racing Chair racer computerstoelen zijn vervaardigd volgens strenge kwaliteitsnormen om onze klanten het ultieme niveau van luxe en comfort te bieden. Hoewel deze stoel oorspronkelijk is ontworpen om de game-ervaring te verbeteren, zal hij zeker uw stoel naar keuze worden om te werken...

Beschrijving

Office Gaming Racing Chair racer computerstoelen zijn vervaardigd volgens strenge kwaliteitsnormen om onze klanten het ultieme niveau van luxe en comfort te bieden. Hoewel deze stoel oorspronkelijk is ontworpen om de game-ervaring te verbeteren, zal hij zeker ook uw stoel naar keuze worden om te werken en te ontspannen. Het maakt niet uit voor welke activiteit je je Racer gebruikt, het tilt je ervaring naar een hoger niveau.

Eén stoel om ze allemaal te regeren - De serie is een nieuw ontworpen stoel met 4D-schuif- en verstelbare armleuningen, die zijn gewatteerd voor extra comfort. De serie is het breedste stoelmodel en biedt een strak ergonomisch ontwerp voor maximaal comfort. Deze stoel is ontworpen om lang comfortabel te blijven, zelfs die sessies van 8 uur of langer! Met een geïntegreerde hoofdsteun, verstelbaar lendensteunkussen en een kantelmechanisme dat helemaal terug naar 170 graden hengelt, is deze stoel echt geschikt voor een King!


E-Sports Gaming Chair For Adults

E-Sports PU Leather Computer Gaming Chair (2)


E-Sports Gaming Chair For Adults (2)
Professionele service


A.Klachten van de klant

Voor alle klachten van onze klant geven wij binnen 48 uur een redelijke oplossing. Het zou gemakkelijker en sneller voor ons zijn om het probleem aan te pakken als u ons foto's geven van producten met een kwaliteitsprobleem.


B.Sample orde

Wij verwelkomen steekproeforde of proeforde vóór massabestelling, kan dit de klant helpen meer informatie over onze stoelkwaliteit te weten. Over het algemeen brengt onze steekproef 2 keer de normale prijs in rekening en betalen we de normale stoelkosten terug nadat de bestelling is bevestigd.


C.Personal aanpassen

Wij verwelkomen klant bieden ons eigen ontwerpidee of duidelijk beeld, kunnen we bespreken over het en doen ons best om hetzelfde te doen zoals de jouwe, kleurrijke karton of borduur logo op de stoel, ook werkbaar voor ons.

Hot Tags: draaibare kantoor racen gaming stoel, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, op maat

Aanvraag sturen